Breaking news

Dave Stancy trece graniţele ţării cu noul său single. A filmat la Paris videoclipul piesei “Ale ale” – VIDEO

Noul single a lui Dave Stancy s-a auzit pe străzile din Paris. Artistul a ales ca primul său videoclip filmat în afara României să fie realizat în capitala iubirii.

Micul şi Marele Paris au fost locaţiie preferate de Dave Stancy pentru a filma videoclipul noului său single intitulat “Ale, ale”, interpretat alături de Andreea Stancu.

Este primul videoclip filmat de Dave Stancy în afara graniţelor României.

Pentru că prima colaborare a fost de bun augur, Dave a ales să interpreteze şi acest single tot alături de Andreea Stancu.

“După prima colaborare muzicală la piesa “Alerg”, iată-ne din nou împreună! Piesa “Ale Ale” este o piesă de vară menită să te provoace la dans! Sunt tare bucuroasă de rezultat și le mulțumesc tuturor celor ce au contribuit la proiect!”, a declarat Andreea Stancu.

Piesa “Ale, ale” este una ritmată, fresh, de vară, care te îndeamnă la dans şi îţi creează o stare de bine, de optimism.

“<Ale-Ale!”> este o piesa care te face sa te miști, dar are si o poveste de dragoste. Merge si la un party, merge ascultata si in căști. Si, cu siguranță îți va ramane in minte,.si te face sa o fredonezi“, a declarat Dave Stancy.

Voci: Dave Stancy, Andreea Stancu
Producător audio: Dragoș Baciru (Like You Records)
Versuri: Ovidiu Stancu (Dave Stancy), Marius Urs
Muzică: Dave Stancy
Recording : Iconic Studio by Eugene Summers, AK Studio Paris
Mix – Master/ artwork – Mihai Bente
Concept/scenariu: Marius Urs, Davine M.Vesco
Producători exec. videoclip – Marius Urs, Davine M.Vesco
Consultant prod. exec. – Iulia Soare
Regie: Magyc
Operatori cameră : Magyc, Gloriant Dunăre
Cast: Andreea Stancu, Victor Apetrei, Davine M.Vesco, Iulia Soare, Nicoleta Roman, Ana Maria Ardelianu, Anca Gabriela, Ianis Costin, Adi P, Eugene Summers

>