Breaking news

Dave Stancy şi Annabela spun care e „Partea mea preferată” în nou single – VIDEO

Dave Stancy a lansat la începutul lunii martie un nou single interpretat alături de Annabela, o tânără talentată cu o voce ce se face foarte uşor remarcată. În doar două zile de la lansare, videoclipul a adunat peste 25,000 de vizualizări pe youtube.

În noul single, Dave Stancy alături de Annabela, spun pe note care este „Partea mea preferată„. O piesă de dragoste, ritmată ce poate fi ascultată atât în club cât şi acasă.

Linia melodică şi versurile au fost scrise de Dave Stancy, piesa fiind produsă de casa de muzică We’re it records, sub marca Roton.

Am mare încredere în piesa asta și cred că va intra pe radio. Este o piesă care poate fi ascultată atât în club, cât și acasă, dar poate fi dedicată și persoanei iubite. Cel mai mare vis al meu mi s-a împlinit, în sfârșit, să mă lansez în muzică. Nu am de gând să mă opresc aici, deja pregătim o nouă piesă„, a declarat Dave Stancy în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro.

Mai bine de trei luni a lucrat Dave Stancy la noul single alături de echipa de producie, iar videoclipul a fost realizat de Mihai Lazăr, filmările fiind realizate pe parcursul unei zile la Daso Cado Club din Târgoviște.

În acest an, Dave Stancy îşi doreşte să lanseze cât mai multe piese noi şi să reuşească să fie difuzat la radiourile naţionale şi la televiziunile de muzică din toată ţara.