Breaking news

Dârmoxa, paradisul bucovinean, sâmbăta la „ROventura”

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, „ROventura” ne poartă pașii prin paradisul bucovinean, Dârmoxa, un petic de o frumusețe unică, din munții Bistriței. 

George Mihai și Andreea Străvoiu ne invită la o expediție prin Edenul bucovinean alături de Mircea, îmblânzitorul de cerbi, Irina, mezina neînfricată, și Adi, prietenul de nădejde al familiei. Un traseu inedit care poate fi făcut atât la pas, dar și la bordul unui autoturism.

Primul popas are loc la Stână, locul unde viața păstorilor bucovineni curge liniștit, în singurătatea muntelui. Puține sunt lucrurile care tulbură echilibrul și armonia traiului greu, dar frumos, de la stână. Hoinăreala călătorilor noștri prin munți se termină acolo de unde au plecat, pe domeniul turistic de la Dârmoxa, la crescătoria de cerbi.

Cervidele trăiesc aici poate chiar mai bine decât în sălbăticie. Pentru ele bate toată lumea drumul până în leagănul munților de la Dârmoxa. Chiar dacă acum, în perioada boncănitului, a împerecherii, cerbii nu sunt cei mai prietenoși.