Breaking news

Dănutz SRL, lider de audiență duminică cu peste un milion de telespectatori

Peste un milion de români au urmărit duminică, 23 octombrie, emisiunea Dănutz SRL de la TVR 1, show-ul moderat de Dan Bittman surclasându-şi competiţia atât la nivel naţional, cât şi urban.

Dănutz SRL a fost lider de audienţă în această duminică, adunând, în medie, în faţa micilor ecrane 859.000 de telespectatori la nivel naţional, iar pe parcursul celei de-a doua părţi a emisiunii reuşind să „ţină” pe TVR 1 o medie de 1.050.000 de telespectatori. Ca medie pe întreaga durată a emisiunii, Dănutz SRL a înregistrat un rating* de 4,2% şi un share** de 13,3% la nivel naţional, respectiv un rating de 4,4% şi o cotă de piaţă de 12,9% la nivel urban. Partea a doua a programului, difuzată în intervalul orar 17.59-18.47, a înregistrat un rating mediu de 5,1% şi un share mediu de 15,5% la nivel naţional, respectiv un rating mediu de 5,3% şi o cotă medie de piaţă de 15,1% la nivelul publicului urban.

Finalul emisiunii a fost cel mai vizionat, astfel că, la ora 18.45, nu mai puţin de 1.514.000 de români din întreaga ţară urmăreau Dănutz SRL, ceea ce corespunde unui rating mediu de 7,4% şi unei cote medii de piaţă de 21%.

Şi pentru 30 octombrie, Dan Bittman promite telespectatorilor săi fideli o ediţie de milioane. Familiile reunite Geambaşu – Spătaru (adică Petre şi Călin Geambaşu, Doina Spătaru şi Mălina Olinescu) vor umple de muzică studioul Dănutz SRL. Prezenţa lor garantează deja o atmosferă plină de viaţă şi distracţie. Dacă adăugăm şi cealaltă „baricadă” – adică Daniela Condurache şi Benone Sinulescu, este clar pentru toată lumea că telespectatorii vor avea parte de o după-amiază de-a dreptul explozivă! Ba mai mult, membrii trupei Distractis au hotărât că e momentul să invadeze „supermarketul” condus de Dan Bittman, secondat de Antonio Passarelli. Vor reuşi ei oare să „detroneze” ediţia precedentă la capitolul audienţă?