Breaking news

Dansez pentru tine sărbătorește vineri ediția cu numărul 100

Celebra emisiune concurs ”Dansez pentru tine” de la Pro TV, celebrează vineri seară ediția cu numărul 100.

Vineri seară, emisiunea ”Dansez pentru tine”, marchează cea de-a 100 ediție, în celde-al 13-lea sezon.

În ediţia de vineri, 9 noiembrie, Ştefam va cânta în premieră la TV piesa „Sunt în limbă (după ea)!”, care face parte de pe albumul recent lansat, „Altceva”.

“E greu de spus câţi oameni am cunoscut, câte momente artistice s-au întâmplat, ce poveşti de viaţă s-au derulat în faţa ochilor mei, cât s-a râs, cât s-a plâns pe parcursul a 100 de emisiuni. Dar ştiu că Dansez pentru tine este şi rămâne o emisiune-fanion a divertismentului în România, care a influenţat toate emisiunile de gen care i-au urmat. La mulţi ani”, a declarat Ştefan Bănică.

Pentru producătorul general al emisiunii, Mona Segall, fiecare ediţie Dansez pentru tine este un eveniment.

“Eu sunt superstiţioasă din fire, drept dovadă, în cele 13 sezoane am purtat în fiecare zi de vineri aceleaşi haine şi le port şi acum. Dansez cu Edi câteva secunde înainte de fiecare show”, a mărturisit Mona Segall.

Până acum pe ringul de dans au fost 96 de perechi intrate în competiţie, sute de visuri împlinite prin dans, aproape 2000 de coregrafii spectaculoase, peste 20.000 de costume minuţios pregătite şi premii în valoare de peste 1.700.000 de euro!

>