Breaking news

Daniela Vlădescu și Elena Lupescu, două femei, care din iubire, au sfidat o lume întreagă

loading...

Au iubit bărbații nepotriviți, Nicu Ceaușescu și prințul Carol al II-lea, au suferit oprobiul public dar dragostea lor a fost mai presus de orice.

oliviaDaniela Vlădescu și Elena Lupescu sunt două femei pentru care iubirea a însemnat totul, două adevărate doamne ce au ca numitor comun iubirea.   

Duminică, de la 17.30, la “Doamne de poveste”, Olivia Steer aduce celor de acasă două povești de viață ce au în comun iubirea. Daniela Vlădescu este femeia  care pentru  iubire i-a sfidat pe Nicolae și Elena Ceaușescu, securitatea, a îndurat să fie arătată cu degetul după 1989, a fost la pământ  și a găsit puterea să se ridice.

Faimoasa soprană povestește despre puterea de a iubi a unei inimi de femeie.  A sfidat opinia publică în timpul Revoluției  și chiar moartea și  a stat lângă barbatul pe care îl iubea când toți îl părăsiseră sau erau împotriva lui. Putea să se dărâme lumea numai ca Nicu Ceaușescu să o iubeasca.   O poveste de iubire care te pune pe gânduri, o mărturisire zguduitoare a celei care acum este directoarea Teatrului “Oleg Danovschi” din Consțanta.

Și tot duminică, la “Doamne de poveste”, istoria unei femei controversate, care pentru  iubire a înfruntat o lume întreagă – Elena Lupescu. Din clipa în care a devenit amanta lui Carol al II-lea nu l-a mai părăsit nici atunci când toți și toate îi erau împotrivă.

loading...