Breaking news

Daniela Tordoi a cucerit turneul de tenis RTP 100 CUP 2023

Daniela Tordoi a devenit duminică, 12 februarie 2023, în premieră, campioană RTP după ce sa impus în finala turneului RTP 100 CUP, în fața dbutantei Florentina Cucu Nedelcu.

Daniela Tordoi, desemnată principală favorită a turneului RTP 100 CUP din 12 februarie, a confirmat calculele hârtiei și și-a trecut în palmares primul său titlu RTP, după trei victorii solide într-o singură zi. Daniela Tordoi devine astfel a treia campioană RTP din anul 2023. Grație acestei reușite, Daniela Tordoi este calificată la Turneul Campioanelor RTP 2023. În dar pentru primul său titlu RTP, Daniela Tordoi a primit în dar o sticlă de vin de la Crama Oprișor, un voucher RTP în valoare de 100 lei pentru Turneul Campioanelor RTP cât și un trofeu original ce va fi personalizat cu numele său. Trofeul i-a fost înmânat în cadrul ceremoniei de premiere de soțul său, celebrul actor Adrian Păduraru.

Florentina Cucu Nedelcu a debutat perfect în cadrul circuitului RTP, bifând și prima sa finală. După ce a învins-o în primul meci pe Simona Tănase, favorită numărul doi a turneului, iar în semifinale pe fostul lider TP, Marilena Moise, în finală a cedat în fața principalei favorite. Pentru prima sa finală RTP, Florentina a primit în dar o sticlă de vin de la Crama Oprișor, un voucher în valoare de 50 lei pentru turneul RTP Finals, cât și trofeul finalistei ce va fi personalizat cu numele său. Trofeul i-a fost înmânat de soțul său, celebrul Campion RTP și lider la dublu masculin, Marin Cucu.

Patru jucătoare și-au făcut debutul duminică, în circuitul RTP la turneul RTP 100 CUP: Oana Ciobanu, Mădălina Tamaș, Ioana Cioclei și Florentina Cucu Nedelcu.

Grație participării celor patru debutante, în premieră, clasamentul de simplu feminin al RTP a ajuns la 32 de jucătoare cu clasament. O premieră absolută pentru circuitul feminin al RTP.

>