Breaking news

Daniela Schoppmeyer a devenit în premieră Campioană RTP

Daniela Schoppmeyer a cucerit duminică, 5 februarie 2023, primul său titlu RTP din carieră după ce s-a impus în finala turneului RTP 1000 CUP, în fața fostului lider RTP, Andreea Avram.

Daniela Schoppmeyer și-a adjudecat primul turneu de categorie RTP 1000 organizat în circuitul feminin al Romanian Tenis Premium. Duminică, Daniela a fot într-o formă de zile mari, reușind patru victorii în decurs de cîteva ore. În finală, și-a luat revanșa în fața Andreei Avram care a învins-o în 18 noiembrie 2017 la turneul RTP 100. Pentru primul său titlu RTP din carieră, Daniela Schoppmeyer a fost recompensată cu un trofeu original, creat special pentru RTP, ce va fi personalizat cu numele său, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, 1000 de puncte RTP și un voucher RTP de 100 lei pentru Turneul Campioanelor RTP 2023.

Andreea Avram, prima campioană și primul lider RTP din istoria circuitului, a jucat cea de-a cincea finală RTP din carieră și prima pe care o pierde. În finala RTP 1000 CUP, Andreea Avram a cedat partida în două seturi, scor 3-4, 2-4, după 52 de minute de joc. 700 de puncte RTP, un voucher RTP în valoare de 50 lei pentru turneul RTP Finals 2023, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeul finalistei turneului RTP 1000, au fost recompensele oferite Andreei Avram.

Primul turneu de categorie RTP 1000 a reunit la start zece jucătoare, dintre care trei au debutat în premieră în circuitul RTP: Loredana Aioanei, Irina Mihart și Laura Ioana Crețu.

>