Breaking news

Daniela Crudu spune “Acces Direct” de ce s-a despărțit de Nilă

Cruduța, fosta asistentă tv de la Neața și Un Show Păcătos, se destăinuie la Acces Direct și spune de ce a luat decizia de a rupe definitiv relația cu fotbalistul Mihai Costea.

daniela crudu - antena 1Daniela Crudu vine astăzi la “Acces Direct” să facă dezvăluiri, în exclusivitate, despre aventura care a făcut-o să-şi ia adio de la Mihai Costea!

Co-prezentatoarea de la Superbingo Metropolis și fotbalistul Nilă s-au despărțit astfel după patru ani de iubire cu năbădăi. În studioul “Acces Direct”’, de la ora 17.00, Daniela Crudu îi va mărturisi Simonei Gherghe când a decis să își continue viața departe de bărbatul care i-a înșelat așteptările.

“Viaţa merge înainte şi voi trece şi peste acest hop aşa cum am trecut şi peste altele. Mă întrebați de motive? Nici nu mai contează, însă voi spune ce s-a întâmplat astăzi la Acces Direct şi Un Show Păcătos”, a declarat Daniela.

Cine ştia de un an de zile despre aceste probleme şi a ţinut totul ascuns, telespectatorii Antenei 1 vor afla astăzi de la ora 17.00, numai la Acces direct.

>