Breaking news

Daniela Crudu s-a apucat de jucat biliard în direct la Antena 1 – VIDEO

Frumoasa asistentă de la ”Un Show pacătos” s-a apucat de sporturi extreme. Zilele acestea s-a tot antrenat în emisiune. Cruduța și-a tras tac de biliard și s-a apucat de băgat bile.

Cică se pregătește pentru Finalele Campionatului Național de Biliard, difuzate sâmbătă și duminică în direct la GSP TV.

Ba s-a jucat cu Bordea, întrecere care bagă primul bila în gaură, ba a făcut schimb de bile cu Capatos –Cruduța e expertă acum. Deși băieții au găsit noi motive să o năcăjească pe brunetă, ea s-a ținut tare, ”Cine mă supără, Dane, îl iau pe sus cu tacul!”

Aseară s-a antrenat în emisiune cu doi profesioniști. Vedeta a vrut să-i pună în încurcătură și s-a suit pe masa de biliard, dar campionul național de biliard, Raul, nu s-a lăsat intimidat de formele sale și a reușit un trickshot de mare excepție, a băgat bila cu săritură peste Cruduța.

Campionatul național de biliard este un eveniment special ce va avea loc în acest weekend, după o pauză de șapte ani. Joc de bilă 9, trickshot-uri, trofee, medalii și un show de senzație, live, sâmbătă și duminică numai pe GSP TV. Vezi aici ședința de antrenament a lui Cruduța pe masa de biliard.

>