Breaking news

Daniela Crudu a renunțat la televiziune din dragoste pentru fotbalistul Mihai Costea

Daniela Crudu a decis să își sacrifice cariera în televiziune, doar de dragul iubitului ei, fotbalistul echipei Steaua, Mihai Costea.

daniela cruduDin dragoste pentru Mihai Costea, asistenta tv Daniela Crudu a decis să pună capăt carierei în televiziune, dându-și demisia de la Antena 1.

Anunțul privind renunțarea la televiziune a fost făcut miercuri seară în cadrul emisiunii ”Un show păcătos” de la Antena 1 de către Dan Capatos.

Daniela Crudu și-a dat demisia din dragoste. Gestul ăsta pe care e-a l-a făcut contra voinței ei, plângea când m-a sunat și m-a anunțat de acest lucru”, a spus Dan Capatos.

Prezentatorul de la Antena 1 a anunţat că-şi caută deja o nouă asistentă şi va face un casting în acest sens.

Daniela Crudu a recurs la acest gest doar ca să rămână împreună cu Mihai Costea, ca urmare a geloziei acestuia și a presiunilor exercitate de patronul FC Steaua, Gigi Becali.

Cruduţa trebuie educată şi dacă o educăm, nu o mai lăsăm să stea cu ţâţele scoase la televizor. El mi-a spus că a bătut-o. Eu nu înţeleg! Cum să baţi o femeie şi după aia să faci dragoste cu ea? E animal! Un bărbat care loveşte o femeie este un animal. Iar ea, dacă acceptă, înseamnă că e bolnavă de sadism. Cruduţo, lasă-l dacă te bate! Şi dacă vrei să te măriţi cu el, pleacă de la TV! Eşti prea periculoasă, l-ai nenorocit. E cu capul în nori. E cu mintea la tine, ce faci noaptea după emisiune… e gelos. Spune-mi cât vrei pe lună ca să nu te mai întâlneşti cu el? Chiar îmi pare rău de ea şi câteodată mă gândesc că fac un păcat când mă iau de ea. Dacă ei se hotărăsc să se căsătorească, îi invit la palat să discutăm”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Un show păcătos, de la Antena 1 din 15 ianaurie.

Bianca Drăguşanu, prietena ei cea mai bună, a dezvăluit miercuri seară în cadrul emisiunii faptul că partenerul Cruduţei este foarte posesiv și că: Nilă i-a tăiat aripile Cruduţei. Ea se vestejeşte acum.

Bianca Drăgușanu a mai spus a mărturisit că iubitul Danielei nu-i dă voie acesteia să vorbească nici măcar la telefon cu prietenele.

Daniela Crudu a devenit cunoscută în România după ce câțiva ani de zile a fost asistenta de la Neața cu Răzvan și Dani unde prezenta meteo, fiind sarea și piperul matinalului Antena 1.

După scandalul cu Leo de la Strehaia, Daniela Crudu a fost dată afară de la matinal, iar Dan Capatos i-a luat apărarea și a decis să o i-a drept asistentă tv în cadrul emisiunii ”Un show păcătos”.