Breaking news

Daniel Petac, noul campion RTP. A cucerit turneul Recent News Tenis Cup

Daniel Petac a câştigat cea de-a doua ediţie a turneului de tenis Recent News Tenis Cup, competiţie de categorie RTP 50. Drept urmare, Daniel Petac s-a calificat la Turneul Campionilor de la Bucureşti.

Daniel Petac, debutant în circuitul Romanian Tenis Premium, l-a învins în primul tur pe Cristian Andreescu, în trei seturi, scor 3-10, 10-4, 10-3. În optimi de finală s-a impus în faţa favoritului numărul cinci, George Vicol, scor 10-6, 10-4. În sfertul de finală l-a eliminat pe Toader Patrick, scor 7-10, 10-7, 10-3, iar în semifinale l-a învins pe principalul favorit al turneului, Vlad Orbişor, scor 10-9, 10-7. În finală,  Daniel Petac s-a impus în trei seturi în faţa favurotului numărul trei, Cristian Tudose, scor 10-5, 7-10, 10-7.

Daniel Petac a primit din partea RTP, un premiu în valoare de 130 lei, o sticlă de vin de la Domeniile Sâmbureşti, o cutie de ceai premium Belin, un voucher de reducere de 20% de la Wilson şi trofeul competiţiei. De azi, Daniel Petac va avea 50 de puncte în clasamentul RTP în proba de simplu masculin.

Cristian Tudose a bifat prima sa finală RTP. Pentru această performanţă, Cristian Tudose a primit din partea RTP, un premiu în valoare de 90 lei, o sticlă de vin de la Domeniile Sâmbureşti, o cutie de ceai premium Belin, un voucher de reducere de 20% de la Wilson, trofeul finalistului şi 30 de puncte RTP.

Ultima ediţie a unui turneu RTP 50 a reunit la start 21 de jucători, dintre care şaseau fost debutanţi. Dintre cei 6 debutanţi, unul, Daniel Petac a câştigat turneul, Adrian Mihăeş a ajuns până în semifinale, Andrei Ene şi Ştefan Parincu s-au oprit în optimi de finală, Petrişor Cristian şi Daniel Ţucmenau au fost eliminaţi în primul tur.

Cirpian Morariu, desemnat favorit numărul doi, a bifat prima sa victorie în circuitul RTP, după patru turnee jucate unde a fost eliminat în primul tur.

Toader Patrik a spart şi el gheaţa în circuitul RTP cu o victorie în două seturi în faţa lui Ionuţ Andrei Dumitraş. Turneul RTP 50 din 7 octombrie i-a purtat noroc şi lui Rareş Popescu care a reuşit primele două victorii în circuit, fiind foarte aproape de a se califica în semifinale.

RTP mulţumeşte sponsorilor Alexandrion Group România, Dr. Oetker, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti şi Belin pentru ajutorul oferit în organizarea turneului de tenis Recent News Tenis Cup 2018.

>