Breaking news

Daniel Morar și-a subordonat toate parchetele din România

Daniel Morar, procuror șef interimar al României, și-a subordonat toate structurile de parchete din țară.

Daniel Morar, procurorul care i-a albit dosarul Flota a lui Băsescu, proaspăt numit de Koveși în funcția de procuror general interimar, și-a subjugat toate parchetele din România.

Prin ordinul  nr 188 din 09.10.2012), Daniel Morar şi-a trecut în atribuţii coordonarea DNA, a DIICOT, a Secţiei de Urmărire Penală şi criminalistică, a Secţiei parchetelor militare, a Serviciului de cooperare judiciară internaţională, a relaţiei cu presa şi a compartimentului documentelor clasificate potrivt Jurnalul Național.

Cu alte cuvinte, zona operativă stă în mâinile unui singur om, adică ale lui Morar.

Este posibil ca desemnarea unui nou procuror general și a unui șef la DNA să fie amânată, ca urmare a vizitei de taină de miercuri seară a comisarului pe Justiție, Viviane reding, la Ministrul Justiției, Mona Pivniceru.

Astăzi, Laura Codruța Koveși, numită Înalt Reprezentant al României la Bruxelles, a anunțat că nu poate veni la interviul pentru șefia DNA, programat săptămâna viitoare de Ministerul Justiției, pe motiv că este reținută cu treburi la forul european.

Așadar, toate invormațiile duc către un singur rezultat: Daniel Morar rămâne interimar cel puțin până la alegerile parlamentare din 9 decembrie, făcând astfel jocurile PDL și ale lui Băsescu la fel ca și la referendumul din iulie.

>