Breaking news

Daniel Goidescu a câştigat turneul de tenis RTP 250 TENIS CUP 2021

Daniel Goidescu a devenit duminică, 26 septembrie 2021, în premieră campion RTP după ce s-a impus în faţa lui Mircea Viciu în ultimul turneu RTP 250 din anul 2021.

Daniel Goidescu, desemnat cap de serie numărul 13 la turneul RTP 250 TENIS CUP 2021 a reuşit să câştige în premieră un turneu RTP 250 după ce s-a impus în finală în două seturi, scor 4-2, 4-1 în faţa lui Mircea Viciu.  A revenit miraculos în sferturi cu Valentin Mitrică şi mai apoi în semifinale cu Nicolae Vlase iar în finală a fost aproape metronom. Pentru acest prim mare succes în cadrul circuitului RTP, Daniel Goidescu a fost recompensat cu un premiu în valoare de 250 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprişor, trofeul turneului RTP 250 personalizat de Leonte Cupe şi Trofee dar şi cu celebra cutie cu 24 perechi de şosete oferită de Laboratorul de Şosete. Daniel Goidescu merge la nivel Avansat, RTP 500 şi este calificat la Turneul Campionilor RTP din 7 noiembrie 2021.

Mircea Viciu, aflst la a treia participare la un turneu RTP, a bifat prima sa finală în cadrul circuitului Romanian Tenis Premium. A profitat de retragerea adversarului din primul tur şi mai apoi nu s-a oprit până în finală unde a cedat în faţa lui Goidescu. Pentru prima sa finală RTP din carieră, Mircea Viciu a fost recompensat cu un premiu în valoare de 200 lei, trofeul finalistului RTP 250 şi o sticlă de vin de la Crama Oprişor.

Adrian Anastasescu, Cristian Banu, Gabriel Barbu şi Florin Boureanu au debutat în premieră în circuitul RTP în cadrul turneului RTP 250 TENIS CUP 2021.

Arbitrii turneului RTP 250 TENIS CUP 2021 au fost: Alexandru Rotariu, Luchian Cincu, Laurenţiu Slosman, Mircea Viciu, Bogdan Farcaş, Cristian Stănciulescu, Iulian Vlad Ciucă, Cristian Ivanenco şi Sorin Bădărău.

>