Breaking news

Daniel Ghiţă l-a rupt în bătaie pe Errol Zimmerman

Daniel Ghiţă l-a bătut măr pe Errol Zimmerman. Adversarul românului nu a rezistat nici măcar o repriză, fiind doborât la podea de Ghiță.

daniel ghitaRomânul Daniel Ghiţă la făcut KO în prima rundă în gala Glory 13, de vineri seară, de la Tokyo, pe surinamezul Errol Zimmerman.

Chiar dacă înainte de meci Errol Zimmerman se lăuda înainte de meci că a slăbit 20 de kilograme şi că îl va termina pe Daniel Ghiţă, lucrurile au stat exact pe dos.

„Spărgătorul de oase”  i-a rezistat românului decât aproximativ jumătate de minut, când a primit o lovitură teribilă de stânga.

Confruntarea reprezentă o revanşă între cei doi, după ce Ghiţă l-a făcut KO pe Zimmerman în 2010, în K-1 Final 16!

Pentru că a cîştigat partida cu sportivul din Curacao, Ghiţă se va bate cu Rico Verhoeven pentru titlul mondial la categoria grea. Românul a fost învins de către olandez în finala piramidei Glory, organizată în SUA.

În cadrul aceleiaşi gale, olandezul Nieky Holzken l-a distrus pe Karapet Karapetyan. Armeanul a fost trimis de două ori la podea, dar în cele din urmă a rezistat până la final şi a pierdut la puncte.

De asemenea, Makoto Uehara l-a învins la puncte pe Dustin Jacoby iar Joseph Valtellini l-a făcut KO pe Raymond Daniels, cu o lovitură spectaculoasă de picior la cap, în runda a 3-a.