Breaking news

Daniel Constantin noul președinte al conservatorilor

Aproximativ 1400 de delegați au participat astăzi la Congresul extraordinar al Partidului Conservator, organizat la Palatul Parlamentului, pentru alegerea noului Președinte al PC. Postul a rămas vacant după ce după ce fostul preşedinte Daniela Popa  a fost numită de Parlament membru în Consiliul pentru Supravegherea Asigurărilor.

daniel constantinDaniel Constantin, susținut ferm de Dan Voiculescu, a câștigat șefia partidului, el a primit 975 de voturi din cele 1373 voturi valabil exprimate. Petru Mărginean, șeful filialei PC Hundoara, participant și el în cursa prezidențală a partidului a obținut 398 voturi. Codruț Șereș a fost ales în funcția de secretar general al PC.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a fost ales de Consiliul Național al PC  în funcția de prim-vicepreședinte. El a obţinut 378 de voturi favorabile şi 32 voturi împotrivă.

21 de membrii PC s-au în scris în cursa pentru cele 11 locuri de vicepeședinți. Noii vicepereședinți ai PC sunt:  Bogdan Ciucă, Irinel Popescu, Maria Grapini, Petre Mărginean, Mihai Diaconu, Eugen Durbacă, Constantin Avram , Cătălin Bologa, Ion Diniţă, Gheorghe Obreja şi Ion Mihai.

.

>