Breaking news

Daniel Apostol a ridicat publicul în picioare la Românii au talent

Daniel Apostol l-a uimit pe Mihai Petre cu dansul său și a reușit să ridice sala în picioare, la audițiile de la concursul Românii au talent, sezonul trei, ce a început vineri seară la Pro TV.

daniel apostolDaniel Apostol, în vârstă de 34 de ani, din Dâmbovița Moreni, a impresionat pe scena show-ului Românii au talent, cu numărul său de dans.

I se spune Zebra și a învățat să danseze de la un vecin, după care a plecat pe drumul său, de unul singur. La 9 ani și-a descoperit pasiunea pentru dans, iar până în prezent reușind să danseze mai mult pe străzi prin țările occidentale.

„Mamaaaaaaaaaaaa”, a exclamat Mihai Petre în timpul dansului lui Daniel.

Dacă știam că o să dansezi atât de bine, te mai țineam de vorbă. Acum sunt super impresionat! M-ai uimit, ai dansat extraordinar de bine. Te așteptam. De când visam să câștige Românii au talent un moment de dans. Chiar ești bun”, a exclamat Mihai Petre, plin de entuziasm.

Și Andra a fost impresionată de calitățile de dansator ale lui Daniel precizând: E foarte plăcut să vezi un număr atât de bun, un spectacol atât de bun și când vorbești să ne demonstrezi că ai atât de mult bun simt.

E foarte simplu să fii în juriu. Nu trebuie să te pricepi la nimic. Vibrația de la tine s-a transmis la public în 10 secunde„, a replicat Andi Moisescu.

După care, tânărul dansator a primit trei de DA și s-a calificat în etapa următoare a concursului Românii au talent.