Breaking news

Dani Oțil vrea să fie îngrijit la bătrânețe, de o concurentă X Factor

Dani Oţil, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” şi „X Factor”, i-a adresat o întrebare surprinzătoare, unei concurente X Factor România 2014.

dani otilPrezentatorul emisiunilor „Neatza cu Răzvan şi Dani” şi „X Factor”, de la Antena 1, haiosul matinal Dani Oţil, îşi face deja planuri pentru bătrâneţe, deşi nu se află nici pe departe în apropierea venerabilei vârste.

Vedeta Antenei 1 i-a lăsat fără cuvinte pe colegii săi din culisele super show-ului „X Factor” atunci când i-a adresat o întrebare surprinzătoare unei tinere concurente ce le mărturisise că are planuri mari în viaţă, vrând să ajungă vedetă la Hollywood.

„Dacă eu o să ajung foarte bătrân şi foarte sărac, iar tu foarte bogată, promiţi să ai grijă de mine?”, a întrebat-o matinalul pe tanăra concurentă „X Factor”, care a şi promis că aşa va face.

La doar 14 ani, Adina Chiş s-a prezentat la audiţiile super show-ului convinsă că are factorul X din plin şi că locul ei este pe scenă. Micuţa a pregătit un moment din musicalul „Chicago”, unde spune că l-a urmărit pentru prima oară pe rock-starul Bănică, atunci când avea doar 6 anişori.

Spre încântarea publicului, Adina a mărturisit că juratul „X Factor” a şi dansat step cu ea atunci.

Dacă a reuşit sau nu Adina să îi convingă pe juraţi că merită să treacă în etapa următoare a super show-ului, rămâne de văzut mâine seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, de la Antena 1.

adina chis - x factor

>