Breaking news

Dani Oţil, la un pas să rănească juriul “X Factor”

Audiţiile “X Factor” de anul acesta au fost de departe cele mai amuzante şi spectaculoase de până acum. Astfel că, în ediţia de duminică, ce începe la ora 20:30, la Antena 1, Dani Oţil a fost la un pas de a o răni pe Delia cu o minge de fotbal.

dani otilUn concurent venit tocmai din Republica Moldova, jucător de fotbal fiind, a fost provocat să jongleze cu mingea, moment în care Dani a şi venit pe scenă şi i-a pasat-o.

După momentul inedit, Dani a preluat mingea concurentului, şutând cu putere în direcţia juriului. Delia, foarte aproape să fie lovită, a strigat speriată la prezentator: “Măi, Dani, dacă îmi dădeai una în cap? Să-ţi fie ruşine!”

Melodia interpretată de concurent, “Impossible”, l-a făcut pe Cheloo să spună: “Dacă aş putea să te dau acum afară, aş face o greşeală mare cât tine. Dai dovadă de o sensibilitate artistică nebănuitã.”

Telespectatorii care vor urmări “X Factor” duminică, de la ora 20:30, la Antena1, vor putea urmări întregul moment, dar şi ce mărturisire a fãcut Dan Bittman legată de prestaţia concurentului din Republica Moldova.

>