Breaking news

Dani Oţil a dezlegat misterul şosetelor lui Horia Brenciu

Horia Brenciu trăieşte la intensitate maximă fiecare reprezentaţie pe scena „X Factor”, super show difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, iar fiecare apariţie a sa în cadrul concursului este gândită în cele mai mici detalii alături de echipa de stilişti a emisiunii.

horia brenicu - sosetePasionat, printre altele, şi de styling, artistul şi-a pus la dispoziţie o mulţime de obiecte de suflet din garderoba personală, adunate de-a lungul timpului din locurile în care a călătorit.

Pe cei doi colegi ai săi de juriu, dar şi pe haioşii prezentatori, Horia i-a exasperat cu şosetele sale, dintre cele mai diverse şi mai colorate. Ba chiar Dani Oţil are o teorie despre modul în care juratul îşi achiziţionează aceste accesorii.

„Am văzut multe, dar ciorapi ca ai lui Horia nu. Eu cred că are un dealer de ciorapi, pentru că sunt ciorapi ilegali, intră în ţară prin portul de la Constanţa şi apoi sunt distribuiţi de o reţea”, a glumit haiosul matinal.

Showmanul de la „X Factor” a intrat în jocul colegilor săi şi le-a prezentat la cabină colecţia sa de ciorapi, toţi cu holograma „H”, „de la holtei, care nu mai e el”, a mai glumit juratul.

Întregul moment va putea fi vizionat în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor” de la Antena 1.

>