Breaking news

Dana Săvuică s-a alăturat echipei televiziunii GiGa TV

O nouă televiziune națională intitulată GiGa TV se va lansa pe 24 ianuarie 2012. Postul de televiziune îi aparține lui Gheorghe Ștefan, primarul PDL de la Piatra Neamț.

Din echipa noii televiziuni naționale fac parte și Dana Săvuică, prima româncă ce a pozat în Playboy, Camelia Spătaru fost purtător de cuvânt al Guvernului Tăriceanu dar și Dumitru Boanță, fostul șef al secției Eveniment de la Antena 3, care în 2011 își anunța șefii că rămâne în SUA.

Televiziunea are un studio principal situat în Casa Presei, de unde se vor transmite jurnalele de știri, emisiunile de dezbateri dar și matinalul.

Postul tv a fost introdus în pachetul de bază al RCS&RDS încă din luna decembrie 2011.

Potrivit promo-ului difuzat non stop, televiziunea lui Pinalti, primarul portocaliu, ar urma să se lanseze în mod oficial pe 24 ianuarie 2012.

George Harabagiu este project manager al Giga TV,  iar partea editorială va fi coordonată de Alexandru Căruceriu, fost producător în trustul Intact.

Licența pentru GiGa TV a fost acordată pe 5 mai 2011, de către Consiliul Naţional al Audiovizualului, firmei S.C. Sonic Media SRL Piatra Neamţ.