Breaking news

Dana Rogoz revine la Pro Tv Internaţional cu emisiunea “De suflet”

Pe 8 octombrie, de la ora 20.30 începe noul sezon al emisiunii „De Suflet”, prezentată de Dana Rogoz la ProTv International.

Sâmbătă, 8 octombrie de la ora 20.30 Dana Rogoz revine la ProTv Internaţional cu un nou sezon „De Suflet”, ocazie cu care va sărbători 8 ani şi 15 sezoane de existenţă a emisiunii şi totdată şi faptul că actriţa este gazda românilor din afara ţării de 3 ani şi jumătate.

Pentru că ziua Adelei Popescu este chiar pe 8 octombrie, prezentatoarea emisiunii „De Suflet” a pregătit un moment special pe care îl va dezvălui la momentul potrivit.

Adela va fi însoţită de cea mai mare parte a trupei „LaLa Band” din serialul „Pariu cu viaţa”.

Din această toamnă emisiunea este mai lungă cu o jumătate de ori, drept urmare şi numărul invitaţilor care vor fi intervievaţi de Dana se măreşte.

Telespectatorii vor avea astfel ocazia să-i cunoască pe unii dintre cei mai apreciaţi artişti români în toată lumea, printre care Deepcentral, aflaţi în ţară într-o scurtă pauză de concerte, Tara – pentru prima dată în platoul „De Suflet”, dar şi Natalia Barbu care se pregăteşte să devină mămică, fiind însărcinată în 6 luni. Într-o formă excelentă, artista care tocmai a lansat piesa „Do that thing” va vorbi despre sarcina ei, despre ce anume mănâncă şi cum a reuşit să se întreţină atât de bine.

 

>