Breaking news

Văduva lui Sergiu Nicolaescu, interzice presei filmarea înmormântării

Soția lui Sergiu Nicolaescu a trimis o scrisoare presei prin care interzice difuzarea de imagini de la înmormântare.

vaduva lui sergiu nicolaescuVăduva lui Sergiu Nicolaescu, Dana Nicolaescu interzice presei să filmeze și difuzeze imaginile cu înmormântarea regizorului.

Dana Nicolaescu a transmis joi o scrisoare deschisă către televiziuni în care spune că nu le dă voie să difuzeze imagini de la înmormântarea soțului ei.

Văduva a mers la un notar unde a autentificat scrisoare invocând în aceasta mai multe articole Codul Civil, Constituția României, Carta Drepturilor Fundamentale ale Uniunii Europene, cât și din legea CNA.

Totodată vă interzic să publicați/difuzați materiale de presa scrisă, și/sau audiovizuală ori internet, respectiv fotografii sau filme audio/video de la înmormântarea soțului meu. Precizez că aceste lucruri au legătură cu viața mea intimă, personală și de familie, într-un moment dramatic al vieții mele„, a precizat Dana Nicolaescu în scrisoare.

Din 1990 regizorul avea o relaţie cu Dana Ionică, cu 43 de ani mai tânără decât el, acum câţiva ani, aceasta devenindu-i soţie.

Surse apropiate familiei regizorului susține că văduva acestuia vrea să-l incinereze pe Sergiu Nicolaescu.

Regizorul Sergiu Nicolaescu a decedat joi dimineață la vârsta de 82 de ani la Spitalul Elias, în urma unor complicații postoperatorii.

scrisoare vaduva regizor

 

 

>