Breaking news

Dan Voiculescu, atac fără precedent la Ministrul Daniel Constantin

loading...

Scaunul lui Daniel Constantin se clatină serios. Șeful PC a intrat în dizgrația celui care l-a uns președinte la partid și mai apoi Ministru la Agricultură. Prin intermediul unui mesaj postat pe blogul personal, Dan Voiculescu îl acuză pe Daniel Constantin că este lipsit de conștiință și că va fi judecat de Dumnezeu dar și de Justiție.

dan voiculescu - daniel constantinÎn cadrul postării de pe blogul personal, intitulată ”De Anul Nou”, Dan Voiculescu spune că de revelion s-a uitat la programele Antena 1 și 3 și a ascultat Radio Romantic.

”Aseară am urmărit programele TV ale Antenei 1 şi Antenei 3, am ascultat Radio Romantic. N-am cuvinte să vă explic ce alinare, ce mândrie, ce satisfacţie am avut realizând cât de mult s-au deschis aceşti nuferi ai maturităţii mele. Să rezişti peste 20 de ani într-o competiţie acerbă şi, de multe ori, nedreaptă, este înălţător. Am avut totuşi timp şi pentru o introspecţie. În general, m-am simţit bine”, scrie Voicuelscu pe blogul personal.

După care, fostul șef al PC, iese la atac și spune că: 2014 a fost un an greu în care am trăit: apogeul luptei mele politice cu Băsescu Traian, atacurile perfide venite din partea E Udrea şi M Macovei și lipsa de conştiinţă a lui Emilian Eva, Daniel Constantin şi Camelia Bogdan. Nu este deloc uşor, credeţi-mă, să te lupţi de unul singur, fără compromisuri, până la capăt, cu toţi cei de mai sus şi cu instituţiile influenţate de ei. Adevărul este că în orice lupta îţi asumi riscuri în numele principiilor pe care le aperi. Am pierdut, temporar, libertatea de mişcare dar mi-am păstrat onoarea, demnitatea, respectul şi curajul. Anul 2015 va fi anul în care Băsescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecaţi de Dumnezeu, dar şi de justiţie. Acelaşi lucru se va întâmplă şi cu acoliţii lor (Sorin Oancea, Mihai Craiu, Dan Andronic). Eu nu-mi doresc decât ca justiţia să facă dreptate. Pentru familia mea, prietenii mei şi toţi oamenii cu sufletele şi conştiinţele curate sunt convins că va fi un an bun, plin de bucurii şi realizări. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Pe 8 august 2014, Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv,  la 10 ani de închisoare cu executare, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, de către Curtea de Apel Bucureşti.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>