Breaking news

Dan Negru şi-a luat asistent tv la emisiunea „Te pui cu blondele?”

„Te pui cu blondele?”, cel mai longeviv şi captivant show de culturã generalã din România, difuzat de Antena 1, îşi schimbã regulile pentru o zi.

Te pui cu blondeleÎn locul celor 50 de blonde, campionul divertismentului, Dan Negru, aduce mâine searã în faţa telespectatorilor cea mai simpaticã armatã de prinţi şi prinţese, care îşi vor testa cultura generalã în compania a trei micuţi foarte inteligenţi.

Luca, Andrei şi Coco vor face tot posibilul sã câştige banii puşi în joc de emisiune, iar la final toţi copiii vor pleca acasã cu o mulţime de premii.

Şi cum competiţia între copii e una foarte strânsã, micuţii fac tot posibilul sã fie cei mai buni. A fost şi cazul lui Aurel, un bãieţel care a izbucnit în plâns în momentul în care şi-a dat seama cã nu a rãspuns corect la întrebare.

Dan Negru pur şi simplu nu a putut sã îl trimitã acasã pe bãieţel, astfel cã i-a propus sã-i fie asistent pânã la finalul emisiunii. Nu rataţi mâine searã, de la 20:30, o ediţie de colecţie a emisiunii „Te pui cu blondele?”, numai la Antena 1!