Breaking news

Dan Negru: Revelionul e un soi de finală Champions League în divertismentul TV

De Revelion, Antena 1 petrece alături de telespectatorii săi cu trei programe speciale, „Chef de râs”, „2015, Revelionul starurilor” și „La Hanu’ Mirelei”.

dan negru - revelion 2015Pe 31 decembrie, de la 20:00, Antena 1 se pune pe petrecere și este mereu aproape de telespectatorii săi și în acest an cu trei programe speciale. De la 20:00, un adevărat „Chef de râs” se încinge la Antena 1, găzduit de îndrăgiții actori ai Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” Vasile Muraru și Valetina Fătu.

„Noaptea Revelionului e un soi de finală de Champions League în divertismentul TV, când toate televiziunile vor să-și arate hainele de sărbătoare. Cu atât mai mare onoarea asta de a aduna cei mai mulți români la televizor timp de atâția ani consecutiv”, mărturisește Dan Negru, cel care va prezenta pentru al 15-lea an la rând principalul program de Revelion de la Antena 1, difuzat între 21:45 și 02:45.

Dan consideră că unul dintre motivele pentru care se bucură de atât de mult succes în această noapte este faptul că a fost coerent și consecvent în tot acest timp. „E ca la un magazin la care te duci în fiecare zi, știi ce găsești acolo. Publicul știe ce găsește la noi de Revelion și nu mai e nevoit să caute altundeva. Longevitatea și răbdarea aduc succesul”, declară Dan Negru, cel care și anul acesta provoacă, în cadrul show-ului „2015, Revelionul starurilor”, două tabere de vedete, una feminină și cealaltă masculină, să demaște celebritățile care dau viață unor personaje foarte cunoscute și îndrăgite.

Tabăra vedetelor feminine, din care fac parte, printre altele, Alina Eremia, Alina Pușcaș, Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Lora, Ramona Bădescu, Carmen Tănase și Anca Țurcașiu se luptă cu tabăra vedetelor masculine, care mizează, printre alții, pe nea Mărin, Victor Slav, Jean de la Craiova, Vali Vijelie și Giani Kiriță pentru a stabili care sunt celebritățile care se află în pielea și sub masca unor personaje celebre, precum Frankenstein, Gandalf sau duhul din lampa lui Aladin. Dacă intuiția feminină se va dovedi mai puternică decât rațiunea masculină, iar fetele vor demonstra că se pricep mai bine la demascări, telespectatorii Antena 1 vor afla în noaptea dintre ani. Nelipsite vor fi și momentele de muzică ușoară și muzică populară care vor aduce în fața telespectatorilor o mulțime de artiști îndrăgiți, precum Sofia Vicoveanca, Anna Lesko, Elena Gheorghe, Andreea Bălan, Nico și Connect-R.

De la 2:45, petrecăreții se vor muta „La Hanu’ Mirelei”, unde frumoasa Mirela Boureanu Vaida își întâmpină invitații pe acorduri de muzică populară. Pentru că știu că Mirela așteaptă un bebeluș, oaspeții nu vin cu mâna goală, ci vor pregăti bucate alese pentru viitoarea mămică.

negru -revelion 2015

revelion 2015

dan negru - revelion 2015

antena 1 - revelion 2015

revelion 2015 - antena 1