Breaking news

Dan Negru, ales de Antena 1 să modereze ”Revelionul Starurilor 2015”

Antena 1 merge pe mâna lui Dan Negru și la Revelionul Starurilor 2015.Timișoreanul bifează astfel cel de-al 15-lea Revelion consecutiv la Antena 1. De Revelion, Antena 1 petrece alături de telespectatorii săi cu trei programe speciale. 

dan negru revelionul starurilor 2015Pe 31 decembrie, de la 20:00, Antena 1 se pune pe petrecere și este mereu aproape de telespectatorii săi și în acest an cu trei programe speciale. De la 20:00, un adevărat „Chef de râs” se încinge la Antena 1, găzduit de îndrăgiții actori ai Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” Vasile Muraru și Valetina Fătu.

De la 21:30, Dan Negru preia, pentru al 15-lea an consecutiv, frâiele distracției și prezintă „2015, Revelionul starurilor”, în cadrul căruia vedetele autohtone îmbină petrecerea cu competiția.

Pentru că revelioanele au adunat în toți anii ăștia cei mai mulți români în fața televizoarelor, o să ne păstrăm tradiția. Anul ăsta vom încerca să fim altfel, dar, una peste alta, am ajuns la adolescență cu revelioanele”, declară Dan Negru.

Tabăra vedetelor feminine, din care fac parte, printre altele, Alina Eremia, Alina Pușcaș, Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Lora, Ramona Bădescu, Carmen Tănase și Anca Țurcașiu se luptă cu tabăra vedetelor masculine, care mizează, printre alții, pe Connect-R, nea Mărin, Victor Slav, Jean de la Craiova, Vali Vijelie și Giani Kiriță pentru a stabili care sunt celebritățile care se află în pielea și sub masca unor personaje celebre, precum Frankenstein, Gandalf sau duhul din lampa lui Aladin. Dacă intuiția feminină se va dovedi mai puternică decât rațiunea masculină, iar fetele vor demonstra că se pricep mai bine la demascări, telespectatorii Antena 1 vor afla în noaptea dintre ani. Nelipsite vor fi și momentele de muzică ușoară și muzică populară care vor aduce în fața telespectatorilor o mulțime de artiști îndrăgiți.

De la 2:30, petrecăreții se vor muta „La Hanu’ Mirelei”, unde frumoasa Mirela Boureanu Vaida își întâmpină invitații pe acorduri de muzică populară. Pentru că știu că Mirela așteaptă un bebeluș, oaspeții nu vin cu mâna goală, ci vor pregăti bucate alese pentru viitoarea mămică.

Dan Negru spune că succesul audiențelor de Revelion, poate fi longevitatea acestui tip de program în noaptea dintre ani.

Surprinzător, ca în toți anii care au trecut. De fapt, nu contează că au fost 15 ani în care am prezentat Revelioane, an după an, contează că ele au fost mereu lider de audiență, că au adunat cei mai multi români la tv.  Mi-e greu să spun de pe acum, m-ar ucide toți cei care s-au străduit să păstreze surpriza. Poate longevitatea. E ca la un magazin la care te duci în fiecare zi, știi ce găsești acolo. Publicul știe ce găseste la noi de Revelion și nu mai e nevoit să caute altundeva. Se întâmplă la fel în lumea știrilor, a filmelor. Longevitatea și răbdarea aduc succesul”, spune Dan Negru.

Maestrul de ceremonii de Revelionul Antena 1 spune că: Fiecare noapte de Revelion a avut ceva special. Cred că memorabile sunt fotografiile făcute an după an…