Breaking news

Dan Filoti va prezenta emisiunea Digi Sport Matinal

loading...

De vineri, 12 februarie, de la 10:15, Dan Filoti va prezenta emisiunea Digi Sport Matinal de la Digi Sport 1.

DIGI SPORT MATINALSport şi voie bună. Ce mod mai bun de a începe dimineaţa decât acesta există? De vineri, 12 februarie, de la 10:15, la Digi Sport 1 debutează emisiunea Digi Sport Matinal. Dan Filoti va dezbate, în fiecare dimineaţă, cele mai calde subiecte din sport, comentate şi întoarse pe toate feţele alături de invitaţii săi.

Emisiunea este una interactivă, telespectatorii fiind în contact direct pe Facebook cu realizatorul. Continuăm subiectele pe care emisiunile de seara le abordează la cald şi încercăm o abordare mai relaxată, mai puţin încrâncenată şi, pe cât posibil, pe un ton vesel. Nu vor lipsi declaraţiile hazlii ori imaginile care fac deliciul privitorului de sport”, spune realizatorul Digi Sport Matinalului, Dan Filoti.

În prima ediţie, cea de vineri, 12 ianuarie, de la 10:15, invitaţi vor fi exponenţii a doua generaţii de preşedinţi din fotbalul românesc: Dumitru Dragomir şi Dani Coman. Alături de ei vor fi jurnaliştii Digisport Radu Drăguţ şi Costi Prună.

Digi Sport Matinal aduce un suflu nou în televiziunea de ştiri sportive, în cele două reprize de 45 de minute de emisie.  „Ne încălzim cu ştirile de la 10 fix, după care avem o pauză de ştiri la 11. În rest, dinamism şi vioiciune. Discuţiile din platou vor alterna cu reportaje, vom intervieva personaje  relevante pe subiectul momentului şi vom avea şi o componentă de interactivitate cu privitorul intermediată de instrumentele social media. Aceasta este reţeta dimineţilor perfecte la Digi Sport 1”, spune Dan Filoti.

Tot pe 12 februarie începe şi returul Ligii 1. Toate partidele sunt în direct pe canalele Digi Sport. Mai multe detalii legate de programul Digi Sport pot fi accesate pe www.digisport.ro şi pe pagina de Facebook Digi Sport.

loading...