Breaking news

Dan Diaconescu vrea să fie europarlamentar. OTV-istul e cap de listă la PP-DD

loading...

Președinta PP-DD, Simona Man a anunțat joi, la Arad, că Dan Diaconescu va fi cap de listă la PP-DD pentru alegerile europarlamentare din 2014.

dan diaconescu executat silitDupă ce în decembrie 2012, a ratat intrarea în Parlamentul României, Dan Diaconescu se visează europarlamentar. Simona Man a anunțat că DD va fi primul pe lista PP-DD.

”Dan Diaconescu va candida în mod cert la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc în anul viitor. Voi candida atât eu la aceste alegeri, cât şi dl. Liviu Neagu, secretarul general a partidului, alegeri la care, potrivit estimărilor, vom obţine un procent de circa 20% din mandatele alocate României”, a spus Simona Man.

În decembrie 2012, Dan Diaconescu a candidat pentru un mandat de deputat din partea PP-DD, în Colegiul Uninominal numărul 6 din Târgu Jiu, avându-l ca și competitor direct pe premierul Victor Ponta.

Aflată în vizită de lucru la Arad, Simona Man a fost urmărită de DGA și Inspectoratul Județean de Poliție Arad. Informația fiind confirmată de Liviu Neagu, secretarul general al PP-DD.

loading...