Breaking news

Dan Bittman spune că și Îngerii au Demonii lor- VIDEO

Dan Bittman, solistul trupei Holograf a lansat pe 22 ianuarie un single solo în care spune că “Şi îngerii au demonii lor”, o piesă cu un mesaj puternic şi un videoclip pe măsură.

dan bittman - si ingerii au demonii lorDan Bittman dă lovitura la început de 2015 cu un single solo de Holograf, în care cântă despre Îngeri și Demoni.

Noul single este rezultatul întâlnirii mele cu Alex Pelin şi Ovidiu Baciu, doi tineri compozitori foarte talentaţi, cu un palmares impresionant. Mi-a plăcut foarte tare piesa încă din prima clipă în care am ascultat negativul, am înregistrat-o chiar atunci şi aceea a rămas varianta finală”, a declarat Dan Bittman.

Muzica este semnată de Alex și Ovidiu, iar Dan Bittman şi-a pus amprenta asupra versurilor.

”Melodia are un mesaj puternic, dezvăluit chiar din titlu. Aşa cum se întâmplă în viaţă, de multe ori întâlneşti două personalităţi într-o singură persoană: îngerul rău şi îngerul bun”, a mai spus Dan Bittman.

Videoclipul, în regia lui Alex Ceauşu, a fost filmat în incinta Teatrului Naţional din Caracal, o clădire foarte veche, complet renovată. Alice Peneaca, model şi actriţaăjoacă în clip dublu rol: atât îngerul bun, cât şi cel rău.

“A fost o experienţă formidabilă! Am filmat până la 2 noaptea, a fost o muncă susţinută, alături de o echipă tânără, entuziastă şi extrem de implicată. Veţi vedea un clip alb-negru cu mici accente color, cu multă acţiune şi o forţă a imaginii incredibilă”, a adăugat Bittman.

În doar trei zile de la postarea pe youtube, videoclipul piesei lui Bittman are deja aproximativ 300.000 de vizualizări.