Breaking news

Dan Bittman a pierdut doi concurenți într-o gală. Nadir și Raduly, eliminați

loading...

Gala X Factor Live, cu numărul trei a fost una cu ghinion pentru Dan Bittman, întrucât a rămas fără doi concurenți.  Raduly Botond a fost eliminat de public iar Nadir de Cheloo.

Doi dintr-o lovitură, așa a pățit Dan Bittman duminică seară în cadrulk celei de-a treia galei live X Factor România.

În urma televotingului, Raduly Botond s-a clasat pe ultimul loc dintre cei 11 concurenți, astfel că a fost eliminat direct din competiție.

Nadir Tamuz a intrat la duel cu trupa Red, din echipa Deliei Matache.

Pentru a doua oară consecutiv, Cheloo a fost cel care a decis câștigătorul duelului. Dacă săptămâna trecută i-a trimis acasă pe cei de la Station 4, duminică seară, l-a trimis pe Nadir Tamuz.

Cum era de așteptat, Dan Bittman și-a salvat concurentul spunând că va intra în război deschis cu acest concurs pentru că formatul permite ca cei buni cum a fost Raduly, să fie eliminați din concurs iar Nadir să ajungă la duel.

Și Delia l-a felicitat pe Nadir pentru piesa interpretată la duel dar a decis să își salveze trupa pentru că le iubește și pentru că este nevoie de fete cu voci de aur în acest concurs.

Cheloo a spus că și lui îi pare rău că Raduly a părăsit competiția și că dacă el ar fi ajuns la duel îl salva pe acesta.

Publicul a votat publicul a hotărât până aici, eu nu l-aș fi trimis acasă pe Raduly indiferent cu care dintre voi ar fi picat la duel. Nadir, apreciez în felul în care l-ai interpretat pe Michael Jackso. Fetelor nu e rău că ați ajuns la duel și să-l și câștigați, pentru că vă salvez pe voi în seara asata”, a spus Cheloo.

Astfel că în cuncurs au măar rămas doar nouă concurenți. Delia are două trupe: Nord X și Red. Dan Bittman trei concurenți: Iulia Manolache, Ioana Anuța și Tudor Toduț. Cheloo are cei mai mulți concurenți în concurs, patru la număr: Ioan Mann, Natalia Selegean, Dragoș Udilă și Tudor Turcu.

 

loading...