Breaking news

Dan Bittman a fost dat afară de la X Factor

loading...

Dan Bittman a fost dat afară din juriul X Factor, din cauza colaborării cu Kanal D. Antena 1 nu a acceptat faptul că artistul va apărea într-un serial al postului turcesc de televiziune.

dan bittman si iulia iepureJuriul X Factor România ar putea fi schimbat în totalitate în acest an.

Antena 1 l-a concediat pe Dan Bittman la scurt timp după ce artistul a anunțat că filmează la serialul “Fetele lu’ dom’ Profesor”, difuzat de Kanal D. Și nu e singurul membru al juriului care va fi pus pe liber de Antena 1.

Doar două sezoane a rezistat Dan Bittman la masa juriului X Factor România.

Pe făraș se află și Cheloo, din cauza scandalului din sezonul 2013, cu privire la afirmațiile homofobe la adresa concurentului italian Paolo Lagana.

Se pare că și Delia Matache este pe punct de plecare de la X Factor România. Blonda și-a dat demisia din juriul emisiunii ”Te cunosc de undeva” și a plecat în vacanță. Artista a precizat că după concediu, va reveni în țară și va discuta cu Antena 1, contractul ei pentru un nou sezon X Factor. Surse din interiorul Trustului Intact spun că și blonda va fi pusă pe liber.

Horia Brenciu, proaspăt demisionat de la Vocea României, este vehiculat ca posibil jurat al emisiunii X Factor România 2014.

loading...