Breaking news

Dan Badea dezvăluie cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit tatã

Aflat la filmãri pentru cel de-al şaptelea sezon iUmor, emisiune care va fi difuzatã în aceastã toamnã, la Antena 1, prezentatorul show-ului, Dan Badea a vorbit despre modul în care i s-a schimbat viaţa de la venirea pe lume a micuţului sãu, Arias Dan Ioan.

 „Lãsând orice glumã la o parte, am senzaţia cã abia acum a început viaţa. Viaţa alãturi de Arias este o binecuvântare, o surprizã permanentã. Nu te pregãteşte nimeni pentru ce va urma, indiferent câte filme vezi, ce citeşti sau câţi prieteni cu copii îţi spun ce o sã te aştepte. Când ajung acasã dupã o zi întreagã de filmãri la iUmor, cum se întâmplã în aceastã perioadã, oricât aş fi de oboşit, mã resetez, mã încarc, am un scop!”, a mãrturisit Dan Badea, care a mai completat: „Am fost alãturi de soţia mea în sala de naşteri, iar momentul în care i-am auzit vocea prima oarã…nu conştientizezi cã ai dat naştere unei vieţi, pânã nu-i auzi glãsciorul. Atunci ne-a topit pe amândoi şi de atunci topiţi suntem!”.

Ba mai mult, actorul a mai povestit şi faptul cã l-a avut mereu drept exemplu pe colegul sãu de la iUmor: „Şerban mi-a fost model. Felul în care el se poartã, modul în care reacţioneazã el faţã de copiii lui, bucuria cu care vorbeşte cu şi despre ei         mi-a dat şansa sã îmi poiectez felul în care îmi doream sã fie şi relaţia mea cu fiul meu. Acum, când vãd pãrinţi pe stradã cu copii, îmi vine fiecãruia în parte sã le fac câte o statuie, pentru cã ştiu cât e de greu. Abia acum îi înţeleg pe pãrinţii noştri, grija permanentã pe care o aveau pentru noi, pe care înainte de a avea copilul tãu nu o înţelegi!”, a mai declarat prezentatorul iUmor.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

>