Breaking news

Dalinda, hitul lui Alex Mica, cucereşte şi Africa de Nord

loading...

După ce a cucerit întreaga Europă de Vest, Alex pune stăpânire cu hiturile sale şi asupra Africii de Nord.

Astfel că, pe 29 august, acesta a avut un show de succes, în zona imperială a Atlanticului, la Agadir, în cel mai cunoscut club de pe coasta vestică a Oceanului Atlantic ( Piano-Piano).

Rămânând profund impresionat de locurile şi oamenii de care a avut parte în puţinele zile în care a stat, Alex Mica doreşte să se întoarcă şi transmite fanilor câteva impresii de după.

“Vreau să vă spun, în primul rând, că am rămas plăcut surprins de comportamentul oamenilor din Maroc, unde lumea are bun simţ şi respect, mai ales pentru cineva străin.  Înainte de concertul din Agadir am avut ocazia unică de a face pentru prima dată baie în Oceanul Atlantic împreună cu Mr. Sax. A fost o experienţă de neuitat, iar peisajul ne încânta privirea, atât cadrul natural cu munte şi ocean cât şi arhitectura lor specifică. Oraşul acela mi-a amintit de Mamaia, fiind considerată cea mai mare staţiune din Maroc. Ne apropiam de noapte şi urma să susţinem concertul la Piano Piano Lounge-Restaurant şi vreau să pun accent pe atitudinea călduroasă si ovaţiile cu care publicul de acolo m-a primit ş m-a susţinut pe întreaga durată a show-ului.
Am fost escortaţi în grabă după eveniment la hotel unde aveam de gând să mă odihnesc deşi era ziua mea, fiind extrem de obosit după drumurile anterioare, dar echipa clubului a ţinut să fiu alături de ei pentru a ne destinde puţin la un club de lângă hotel şi am acceptat pentru că au fost foarte cumsecade şi ne-au tratat ca pe nişte oaspeţi de seamă.  La plecare am rămas din nou impresionat de o domnişoară de origine marocană, ce a ieşit în fugă după mine să îmi ceară o poză şi să îmi spună, tremurând, cât de mult îmi iubeşte muzica”, a declarat Alex Mica.

Deşi vara e pe sfârşite, concertele continuă să apară pentru Alex Mica, câştigătorul premiului “Best New Act” 2012 la Romanian Music Awards 2012  !

loading...