Breaking news

Dacia va lansa seria Prestige pentru Duster la prețul de 13.900 euro

Fabrica de automobile d ela Mioveni va lansa în acest an o serie limitată de mașini din gama Duster sub numele de Prestige.

Prețurile pornesc de la 13.900 euro și ajung la maxim 17.600 euro, iar modelul este disponibil atât în varianta pe benzină, cât şi diesel.

Noua ediţie specială Duster poate fi comandată din martie, gama de culori fiind aceeaşi ca în gama de serie a modelului.

„Vehiculul este echipat cu noul radio CD MP3 cu satelit de comandă pe volan, funcţie Bluetooth, priză jack şi USB. La nivelul siguranţei, în afara echipamentelor ABS, EBV şi asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU) în serie, Duster «Prestige» este dotat şi cu airbag-uri pentru şofer şi pasager şi două airbag-uri laterale faţă. Nu lipsesc din această configuraţie aerul condiţionat şi computerul de bord”, se arată într-un comunicat al Dacia.

Clienţii pot opta şi pentru echipamente în plus, cum ar fi ESP-ASR, geamuri electrice spate sau pentru Dacia Extenso (garanţie extinsă 12 luni/100.000 km sau 24 luni/100.000 km).

De la lansarea sa, în aprilie 2010, vânzările Duster au ajuns la peste 160.000 de unităţi în cursul anului trecut.