Breaking news

Cutremur puternic în București. Site-ul Institutul de Fizică a Pământului nu precizează nimic despre seism

Un seism cu magnitudinea de peste 5 grade pe scara Richter s-a produs miercuri noapte, în jurul orei 00.38 de minute în Zona Vrancea. Cutremurul s-a simțit și în București.

breakingnewsUPDATE 02.39: La două ore de la producerea cutremurului, site-ul Institutului Național pentru Fizica Pământului nu precizează absolut nimic despre seism. Și asta în condițiile în care cutremurul a fost destul de puternic din moment ce s-a resimțit și la București.

Institutul spune că furnizează informații în timp real despre cutremurele care se produc pe teritoriul României.

Lipsa de reacție a Institutului de Fizică a Pământului, la o oră de la producerea cutremurului, demonstrează cât de pregătiți suntem în caz de catastrofe naturale.

Pământul se cutremură din nou în România. După seismul produs marți seară, în Zona Vrancea Buzău, la ora 20.05, cu magnitudinea de 3,3 grade Richter, un nou seism s-a produs, după miezul nopții, în România.

Cutremurul s-a produs în jurul orei 00.38 minute și a avut o magnitudine de peste 5 grade Richter.

Seismul vine la patru ore după cel produs în insula Evia din Grecia,  la 100 de kilometri de Atena. Seismul din Grecia a avut o magnitudine de 4,9 grade Richter.

Seismul din această noapte s-a simțit la București preț de câteva secunde. Mulți bucureșteni s-a trezit din somn după ce patul a început să se miște cu ei.

Este al doilea cutremur din 2013, care se simte în București, după cel produs pe 6 octombrie, care a avut o magnitudine de 5,5 grade Richter.

>