Breaking news

Cusurgiii și Cornel Ilie de la Vunk, văzuți stând în ploaie, la metrou

Cusurgiii au fugit, azi, din studioul Radio 21 la stația de metrou Grozăvești. Alături de ei a venit și Cornel Ilie de la Vunk care a recunoscut că nu a mai mers cu metroul de vreo doi ani de zile.

cusurgiii - cornel ilie - metoruCine merge de dimineață cu metroul… dă de Cusurgiii Radio 21! Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu s-au mutat, azi, în stația de metrou Grozăvești, din Capitală și în ciuda vremii cei trei au încins atmosfera, iar trecătorilor „plouați” le-au făcut cadou – umbrele! Ei au înfruntat ploaia rece de toamnă, în stradă și au dat autografe, împreună cu un invitat special: solistul trupei Vunk – Cornel Ilie. Acesta a mărturisit că n-a mai mers cu metroul de doi ani.

„Culmea e că ar cam trebui să merg cu metroul pentru că nu îmi merge un far de la mașină, dar risc. N-am mai mers cu metroul de vreo doi ani” a mărturisit Cornel Ilie.

Astăzi a avut însă ocazia, alături de cei trei cusurgii. În plus, artistul se laudă că știe exact cum se ajunge la cel mai cool concert al anului „Orașul Minunilor”, pe care Vunk îl va susține pe 3 octombrie, la Sala Polivalentă.

Cei trei matinali au vorbit cu elevi de liceu și cu studenți și au descoperit și singura studentă nefumătoare, pe care au și premiat-o pentru performanță. De altfel, în această dimineață la stația de metrou Grozăvești a plouat și cu premii! Cusurgiii au dat cartele de metrou cu 62 de călătorii și cărți celor care au trecut în această dimineață pe acolo iar Mișu a povestit cum a fost pentru el perioada studenției.

„N-aș vrea să mă laud, dar eram 20 de baieți și 60 de fete în an” a spus Mișu. „Și cum te-ai descurcat? N-ai rămas cu traume?” l-a întrebat Codruț, râzând.

 „M-am descurcat greu!” a răspuns Mihai Găinușă. „Dar n-am rămas cu traume, pentru că aveam pe atunci o prietenă în anul 4, eu eram în anul 2. Mie îmi plăceau fetele mai mari. Adică mai înalte!”, a completat Mișu.

Pe atunci purtai și tu tocuri!” a adăugat Codruț Kegheș.

Glumele și buna dispoziție s-au ținut lanț, astăzi, la metrou, chiar dacă matinalii au fost nevoiți să acopere boxele din stradă cu umbrele!

Cusurgiii și-au continuat, astfel, seria ieșirilor în stradă, după ce acum câteva săptămâni au emis live de la o tarabă din Piața Obor iar pe 15 septembrie  –  din curtea unui liceu din Capitală.