Breaking news

Cusurgiii radio 21 emit live, din Piața Obor din București

Cusurgiii Radio 21 fac piața miercuri dimineață în București, fix în Piața Obor, încă de la prima oră a dimineții, de unde vor emite live.

Radio21 -  cusurgiiiCusurgiii s-au decis să ia pulsul economiei de piață, așa că mâine dimineață (10 septembrie) vor emite live de la o tarabă din Piața Obor din București

Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu vor vinde vrute și nevrute, printre tarabagiii din Obor și îi vor provoca pe cei care se află în piață, între 7:00 și 10:00 dimineața, la concursuri-surpriză.

Cusurgiii s-au pregătit temeinic pentru ieșirea la piață, și-au luat șorțuri asortate și promit că distracția și veselia vor fi din partea casei! Ei îi invită pe toți cei care vor să îi cunoască față în față, mâine, în Piața Obor, la Taraba Cusurgiiilor Radio 21.

„Mâine, la piață, împreună cu cumpărătorii, o să sancționăm politicienii care umblă cu ocaua mică, o să despicăm firul de pătrunjel în patru și o sa râdem de verzele din showbiz. Cusurgiiilor le plac subiectele proaspete și fără e-uri. Precum dovleceii de precupeață”, a explicat Mihai Găinușă.

„În caz că nu ne recunoașteți, o să fim îmbrăcați în țărani!” a adăugat, râzând, Codruț Kegheș.

Noul matinal „Cusurgiii” cu Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu se aude la Radio 21, de luni până vineri, între orele 7:00 și 10:00.