Breaking news

Cusurgiii au realizat matinalul Radio 21 la tarabă în Piaţa Obor

Piaţa Obor a din București a fost miercuri dimineață, centrul distracţiei matinale! Cusurgiii, de la Radio 21, au decis să lase deoparte studioul şi să transmită emisiunea din mijlocul pieţei bucureştene.

cusurgiii piata oborCei 3 matinali, Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu, s-au îmbrăcat cu  șorţuri asortate şi au oferit ascultătorilor Radio 21 informaţii mai proaspete decât legumele din piaţă, dar şi o porţie consistentă din Tocăniţa de gazete.

S-au făcut multe concursuri cu premii în bani sau sacose cu zarzavaturi. Precupeţele de la Obor s-au bucurat de şorţuri noi, iar Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş de multă afecţiune, declarată cu pasiune. Ei au fost răsfăţaţi şi de Marina, care le-a pregatit micul dejun la… butelie.

Prezenţa Andrei a surprins pe toată lumea şi distracţia a continuat cu un recital LIVE. Cântăreaţa a venit însoţită de Liviu Teodorescu, alături de care a cântat hiturile Aşa e dragostea şi Inevitabil va fi bine, în variantă acustică.

„Pentru Cusurgii a fost o premieră să realizeze matinalul într-o Piaţa. Foarte mulţi ascultători au venit special să ne vadă şi să facă poze cu noi. Am aflat cu această ocazie cât mai costă păstârnacul şi am achitat cumpărăturile câtorva doamne şi domni pensionari. Am făcut şi concursuri: genuflexiuni cu sacul de varză sau completări de catrene, cu premii în natură. Am ascultat nemulţumirile oamenilor şi facem un apel internaţional pentru ieftinirea kilogramului de lămâi!:) Prietena Cusurgiilor, Andra, şi prietenul Marinei, Liviu Teodorescu, au pregătit un concert LIVE printre tarabe, unde am încins câteva hore cu cumpărătorii înarmaţi cu sacose. Au urmat fotografii, degustări şi pupături cu doamnele rujate. Data viitoare, tanti Tantzica, alias Codruţ a promis că vine când se face mustul”, a spus Mihai Găinuşă.

Codruţ Kegheș a mărturisit că s-a simtit extraordinar, mai ales că a plecat acasă cu portbagajul plin de legume proaspete.

Horele s-au încins pe melodiile Lucru mare-i omenia şi Cuvântul şi omenia, pe care Andra   le-a cântat împreună cu Liviu, Irina Tănase şi Ciprian Pop, Piaţa Obor transformându-se într-un adevărat ring de dans.

Cântăreaţa nu a plecat acasă cu mâna goală. Ea a primit din partea Cusurgiilor de la Radio 21 un buchet cu 21 de fire de leuştean şi un altul cu 21 de fire de pătrunjel, numai bune pentru o ciorbă ca la mama acasă.

Cusurgiii au avut, în această, dimineață și Bere Gratis în studio! Miță și colegii lui de trupă au încins atmosfera cu o super cântare live și au făcut senzație cu reinterpretarea în diferite variante a piesei „Noapte Caldă”, pe care au lansat-o recent împreună cu Sore.

„Cum ți-a venit ideea versurilor complexe ta-tat-ta-ta?” l-a întrebat Mihai Găinușă pe Miță de la Bere Gratis.

„Eram la sală, tot făceam bășcălie de versuri de-alea cu OOOOO și am zis să facem și noi una, dar altfel, și-așa a venit ideea asta. Să știi că e o piesă foarte sensibilă, sunt lucruri interesante acolo!”, a spus solistul trupei Bere Gratis.

Miță a dezvăluit și că are un vers preferat și anume: „Fără regine nu există regi!”. „M-am gândit la doamna Polihroniade, normal”, a adăugat amuzat artistul.

>