Breaking news

Curtea de Apel București tergiversează revocarea Alinei Ghica din CSM

loading...

Conducerea Curții de Apel București pune piedici în calea revocării Alinei Ghica din CSM, prin amânarea la nesfârșit a adunării generale a judecătorilor car să se pronunțe în acest sens.

alina ghicaVizitele de săptămâna trecută la Curtea de Apel București ale Alinei Ghica au dat roade. Instanța boicotează și tergiversează revocarea acesteia din CSM.

Deși 13 Curți de Apel din țară au votat pentru revocarea din CSM a Alinei Ghica, acest lucru nu poate avea loc întrucât azi, Adunarea Generală de la Curtea de Apel București a fost amânată.

Judecătorii au fost chemați la ora 13.00 pentru a vota în legătură cu revocarea Alinei Ghica.

Numai că Lia Savonea, președinta Curții de Apel București i-a umilit și ignorat lăsându-i să aștepte ore bune pe holurile instituției fără a-i aduna într-o sală unde să se desfășoare adunarea generală. Astfel că o bună parte dintre judecători au plecat iar când a venit să-i numere, culmea nu mai era cvorum.

Astfel că neavând rezultatul final al adunării generale, Curtea de Apel Cluj nu poate centraliza oficial rezultatele și să le trimită la CSM care să astfel act de revocarea Alinei Ghica.

Și uite așa, doamna judecător mai paote sta ceva vreme prin CSM , grație boicotului și mașinațiunilor făcute de șefa Curții de Apel București.

loading...