Breaking news

Curtea de Apel a decis că PRM poate candida la europarlamentare

loading...

Corneliu Vadim Tudor poate candida cu PRM, la alegerile pentru Parlamentul European. Așa a decis miercuri, Curtea de Apel Bucureşti.

vadim - prmPRM  poate participa la alegerile europarlamentare. Curtea de Apel a respins decizia Tribunalului București și a Biroului Electoral Central, care hotărâseră ca PRM nu poate participa în cursa electorală din cauza unor probleme cu listele de semnături.

Pe 6 aprilie, Tribunalul Capitalei a respins ca neîntemeiată, contestaţia lui Corneliu Vadim Tudor privind candidatura sa la alegerile europarlamentare. Numai că judecătorii Curții de Apel București i-au dat dreptate lui Vadim.

Decizia de azi a Curții de Apel București este una definitivă și executorie, astfel că BEC va trebui să accepte candidatura PRM la europarlamentare.

Astfel că Vadim are șanse să câștige un nou mandat de europarlamentar din partea PRM.

BEC a respins, în 2 aprilie, candidaturile depuse pentru alegerile europarlamentare în numele PRM de Corneliu Vadim Tudor şi Gheorghe Funar, precum şi cele depuse de Partidul Verde, Partidul Ecologist Român şi Noua Republică, Partidul Alianţa Socialistă, Alianţa Naţională a Agricultorilor, Partidul Dreptăţii Sociale. Totodată, în şedinţa BEC a fost respinsă candidatura independentă a lui Mircea Diaconu.

loading...