Breaking news

Cursurile de engleza pentru Cambridge, sansa de a-ti indeplini visul… step by step!

In mediul economic si social actual, se intampla ca uneori sa nu fie suficient sa detii anumite cunostinte, ci trebuie sa ai si documentele care sa ateste acest fapt. Situatia este frecvent intalnita atunci cand vine vorba despre cunoasterea limbilor de circulatie internationala, ceea ce explica numarul mare de copii, adolescenti si adulti care urmeaza cursuri de pregatire pentru examene Cambridge.

cursuri engleza cambridge

Acest tip de diploma este recunoscuta si acceptata de peste 20 000 de universitati, angajatori si institutii de stat din intreaga lume. Astfel, absolvirea acestui examen deschide calea spre studii superioare la cele mai prestigioase universitati din lume si ofera optiuni multiple in ceea ce priveste locul de munca.

Avantajele oferite de cursuri engleza Cambridge

Indiferent de varsta sau de planurile pe care le ai pentru o viitoare cariera, participarea la cursuri, urmata de sustinerea examenului, reprezinta una dintre cele mai inspirate decizii, care poate sa ofere sanse multiple de dezvoltare.

Beneficiile sunt vizibile si cat se poate de concrete inca de la varsta scolara, pentru elevii care trec intr-un ciclu superior de invatamant. Mai precis, odata ce urmeaza cursuri de pregatire pentru examene Cambridge, vor avea posibilitatea de a echivala proba de limba straina pentru clasa a 5-a intensiv engleza (YLE Movers si Flyers), pentru clasa a 9-a bilingv engleza (KET si PET) si chiar si pentru examenul de bacalaureat (PET, PE si CAE). Mai precis, conform legislatiei actuale, 140 de puncte Cambridge sunt suficiente pentru echivalarea competentelor lingvistice de la examenul de Bacalaureat.

La varsta maturitatii, detinerea unei astfel de diplome este necesara la cele mai prestigioase companii romanesti si internationale, indiferent de orasul sau de tara in care isi au sediul sau isi desfasoara activitatea.

Cunostintele acumulate prin participarea la cursuri de pregatire pentru examene Cambridge iti vor permite sa te descurci in convorbirile cu prieteni si parteneri din strainatate sau in calatoriile pe care le faci peste granita, indiferent daca este vorba despre concedii, participarea la un interviu de angajare sau la o conferinta cu participanti din mai multe tari.

Cursuri de pregatire pentru examene Cambridge – cum se desfasoara?

Instruirea incepe cu imbunatatirea vocabularului, a structurilor gramaticale si a celor 4 abilitati esentiale in invatarea limbilor straine: ascultat, citit, vorbit si scris. Odata realizata insusirea temeinica a acestor cunostinte de baza, se poate face pasul spre alte etape.

cursuri engleza cambridge

Pornind de aici, se trece la familiarizarea cu structura examenului potrivit pentru nivelul la care se afla fiecare cursant, cu ajutorul unor manuale si diferite alte materiale care respecta formatul probelor cu urmeaza sa fie sustinute. In aceasta etapa, un profesor experimentat iti va dezvalui inclusiv unele trucuri de abordare a diferitelor probe.

Apoi, participantii la curs sustin o pretestare cu materiale oficiale Cambridge, dupa care parcurg cel putin 6 teste specifice nivelului de examinare la care urmeaza sa se prezinte. Astfel, se familiarizeaza deplin cu formatul fiecarei probe, cunosc tehnici si strategii de abordare a lor si chiar si unele solutii salvatoare, in cazul putin probabil in care intervine vreun blocaj.

In aceste conditii, succesul este garantat. In urma participarii la cursuri de pregatire pentru examene Cambridge, testarea nu mai este resimtita ca fiind dificila, ci doar ca un prilej de a obtine recunoasterea bunului nivel de stapanire a celei mai importante limbi de circulatie pe plan international.

>