Breaking news

Cursurile de engleza business, oportunitatea de a-ti lansa cariera spre noi culmi ale succesului

Se stie deja ca mediul business nu poate “respira” fara limba engleza. Partenerii de afaceri ajung la acelasi numitor comun in comunicare prin intermediul acestei limbi internationale. In general, prezentarile, seminariile si trainigurile la care participa colaboratori din lumea intreaga sunt organizate de comun acord in aceasta limba.

cursuri engleza business

Stapanirea ei la un nivel avansat reprezinta un atu important pentru tine. Daca nu ai reusit sa o inveti inca sau doresti sa iti perfectionezi cunostintele, atunci cele mai bune cursuri de engleza business sunt tot ce ai nevoie. Iata, asadar, o modalitate prin care iti poti lansa cariera spre noi culmi ale succesului!

Limba engleza, cheia oportunitatilor

Este fascinant cum poate acest instrument de comunicare sa iti deschida noi orizonturi in domeniul profesional, dar si cel personal. Probabil, cel mai repede au inteles importanta limbii engleze cei care lucreaza in industria IT. Aici, majoritatea termenilor sunt in aceasta limba, iar incapacitatea de a-i intelege face imposibila relationarea intre departamente si membrii echipei de lucru.

Mai mult decat atat, in ultimii 20 ani, odata cu deschiderea companiilor multinationale, a crescut cererea de angajare pentru cei care stapanesc o limba straina la nivel avansat. Acest lucru a dus la aparitia centrelor de limbi straine si a certificarilor Cambridge si IELTS. De fapt, un atestat de competente lingvistice poate cantari greu in selectia aplicatiilor pentru un job bine platit. Asadar, nu mai amana inscrierea la programele de cursuri engleza business si fa o schimbare in cariera cat mai curand.

Competitia, in prezent, se da la un nivel foarte elevat, iar multe companii folosesc ca mijloc de selectie limba engleza. Insa, chiar daca ai scris in CV ca esti “profesor” in aceasta limba, inca de la primul “Hello” spus in prezentarea ta, angajatorii isi vor da seama daca esti intr-adevar asa. Accentul si fluenta vor fi primele remarcate, iar daca acestea vor fi deficitare, interviul se va opri mai repede decat ti-ai fi dorit. Evita situatiile jenante si pune-ti ambitia la bataie, invatand nu doar la un nivel basic, ci la nivel de business, aceasta limba deosebit de indragita.

Fii un lider exemplar

Daca visezi in secret sa devii un mare lider, sa poti conduce si motiva echipa ta, va trebui categoric sa depasesti limitele nivelului mediu. Avand in vedere ca un bun lider este mai intai de toate un bun exemplu pentru ceilalti, va trebui sa te angajezi intr-un proces continuu de perfectionare. Niste cursuri de engleza business te vor ajuta sa capeti fluenta in exprimare, sa dobandesti un accent nativ sau aproape nativ si sa poti construi rapid frazele indiferent de subiect.

Perfectioneaza vocabularul, fluenta si pronuntia

cursuri engleza business

Vocabularul, fluenta si constructiile gramaticale sunt 3 instrumente pe care va trebui sa le utilizezi la cote maxime. Un vocabular bogat impresioneaza pe oricine intr-o conversatie, cu atat mai mult intr-o limba care nu este cea materna. Daca lucrezi intr-un call-center, pronuntia, ascultarea si intelegerea sunt de baza. In acest sens, programele de cursuri de engleza business se concentreaza pe exercitiile de ascultare si articulare a sunetelor dificile, pe exercitiile de intonatie si de pronuntie a cuvintelor omofone, precum si pe multe alte aspecte care sa dea rezultate in directia dorita.

Nici departamentul de back-office nu este lasat la o parte. Daca vizezi un astfel de post, va trebui sa iti cizelezi abilitatea de a scrie e-mailuri si de a raspunde coerent in scris echipelor din alte tari.

Dupa cum vezi, alternativele de evolutie cu ajutorul unor cursuri engleza business sunt numeroase. Fa o surpriza placuta interlocutorilor inca de la primul cuvant rostit.

>