Breaking news

Cursele low-cost au fost mutate de la Băneasa la Otopeni pentru că MRU are casă lângă pista de avioane

Premierul Victor Ponta a declarat marți la inaugurarea unui nou terminal pentru plecări al Aeroportului Otopeni, că traficul aerian low-cost de pe Băneasa a fost mutat pentru că Mihai Răzvan Ungureanu are casa lângă pista de aterizare.

Cursele aeriene low-cost au fost mutate de pe Băneasa pe aeroportul Otopeni pentru că îl deranjau pe Mihai Răzvan Ungureanu. Întrucât fostul premier are casa lângă pista de aterizare de pe Băneasa.

Informația a fost confirmată de premierul României, Victor Ponta.

Era jale de când aţi mutat low-costurile. Pentru că avea primul-ministru casa pe pistă, s-au mutat toate low-costurile aici şi acuma toată lumea se înghesuia. Să nu-şi mai facă niciun oficial casă în cazurile astea, vă rog, că nu mai putem să-l mutăm şi pe ăsta”, i-a spus Ponta directorului aeroportului Otopeni la inaugurarea noului terminal de plecări.

Fostul prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu locuieşte în cartierul Henry Coandă din oraşul Voluntari, în apropierea uneia dintre pistele Aeroportului Băneasa.

Noul Terminal Plecări al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti a fost proiectat pentru a răspunde cerinţelor impuse de aderarea României la spaţiul Schengen, deservind totodată toate cursele interne, ai căror pasageri au la dispoziţie servicii high class, inclusiv un salon VIP, amplasat lângă porţile de îmbarcare.

Noul terminal dublează capacitatea de procesare a aeroportului, adăugând încă 52 de ghişee de check-in la cele 52 existente în prezent.

Valoarea investiţiei pentru realizarea noului terminal este de 52 milioane euro.

>