Breaking news

Cupa Mondială de Rugby Franța 2023 va fi transmisă de canalele Orange Sport

Canalele Orange Sport vor transmite în România, Cupa Mondială de Rugby Franța 2023, cea mai importantă competiție de profil din lume.

Disputată o dată la 4 ani, Cupa Mondială de Rugby se desfășoară anul acesta în perioada 8 septembrie – 28 octombrie, în mai multe orașe din Franța.

La turneul din Franța s-au calificat cele mai bune 20 de echipe din lume, printre care și echipa națională a României, Stejarii.

Competiția debutează în această seară cu meciul Franța – Noua Zeelandă, de la 22:15, pe Orange Sport 1. Mâine, 9 septembrie, de la ora 16:30, pe Orange Sport 3, iubitorii sportului cu balonul oval pot susține, alături de Orange, echipa națională a României.

Stejarii vor disputa primul meci împotriva Irlandei, numărul 1 mondial și câștigătoarea Turneului celor 6 Națiuni din acest an. Tot pe Orange Sport 3, fanii pot urmări și celelalte meciuri ale României din faza grupelor, astfel: pe 17 septembrie, de la ora 16:00, partida împotriva Africii de Sud, numărul doi mondial și campioana ultimei ediții, pe 30 septembrie meciul împotriva Scoției, de la ora 22:00, iar pe 8 octombrie, Tonga – România, de la ora 18:45.

”Suntem încântați să oferim clienților noștri posibilitatea de a urmări live Cupa Mondială de Rugby Franța 2023, al cărei sponsor oficial este Grupul Orange. În același timp, suntem mândri de performanța echipei naționale de rugby a României și știm că Stejarii sunt bine pregătiți pentru confruntările cu cele mai bune echipe ale lumii. Parteneriatul cu Federația Română de Rugby înseamnă foarte mult pentru noi, deoarece împărtășim valori comune. La fel ca pentru jucătorii naționalei, performanța este esențială pentru Orange. Oferim clienților noștri cele mai rapide servicii de fibră și mobil din România. De asemenea, credem în spiritul de echipă, pe care îl construim zi de zi alături de abonații noștri. Împreună vom susține de aici, din România, Stejarii la această importantă competiție a rugby-ului“, a declarat Antoine Drevon, Chief Marketing Officer la Orange România.

>