Breaking news

Cumpara parchet dublu stratificat de la Adfin

Alegerea podelei ideale pentru locuinta ta necesita un proces indelungat si foarte bine documentat. Tocmai pentru ca pe piata exista atat de multe modele, devine foarte dificil sa descoperi care dintre acestea intruneste intocmai acele caracteristici potrivite pentru nevoile tale. De aceea, la Adfin te bucuri de o selectie foarte stricta in ceea ce priveste aceasta categorie de produse.

Parchetul dublustratificat reprezinta combinatia ideala intre aspect elegant, rezistenta indelungata si montare impecabila. Astfel, devine solutia ideala pentru tot mai multe incaperi in care se doreste adoptarea unui aer unic, dominat de rafinament si bun gust.

Despre Adfin si de ce trebuie sa devina distribuitorul tau in materie de parchet dublu stratificat

De peste 21 de ani, si-a concentrat toate eforturile in vederea furnizarii de produse destinate pietei medii si de lux. Acest lucru poate fi cu usurinta observat prin atentia desavarsita la detalii si durabilitate crescuta a pardoselilor furnizate. Prestigiul Adfin se bazeaza in totalitate pe performante dovedite, marturie fiind aprecierile tuturor clientilor cu care au colaborat si care au subliniat urmatoarele caracteristici ca fiind definitorii pentru brand.

Calitate exceptionala a materialelor

Parchetul dublu stratificat din stejar se claseaza in topul preferintelor clientilor, atat datorita aspectului unic, cat mai ales rezistentei sporite a acestei esente tari. Cu toate acestea, optiunile sunt mai diverse, unicitatea acestui tip de podea stand in felul in care sunt suprapuse doua tipuri diferite de lemn. Stratul superior, cel expus vizual, este de regula realizat dintr-un lemn de duritate ridicata, care nu prezinta urme de uzura prea usor, precum stejarul, fagul sau nucul american. Sub acesta, stratul suport este conceput din lemn de mesteacan sau conifere, fiind variante mai putin pretentioase. Prin aceasta tehnica se obtine un produs finit de duritate ridicata, care se va mentine impecabil de-a lungul a ani de zile de utilizare continua.

Executia unor producatori renumiti la nivel mondial

In ceea ce priveste alegerea distribuitorilor, inca de la inceput Adfin a colaborat doar cu nume consacrate in domeniu de pe piata internationala. Asadar produsele disponibile pe site dispun de rafinamentul italian, meticulozitatea germana, stilul canadian sau atentia la detalii specifica olandeza. De la modul in care sunt pregatite materialele, la tipul de imbinare, alegerea finisajelor, totul este foarte bine pus la punct in asa fel incat sa reiasa un tot unitar corect si complet.

Aspect inconfundabil

Cu siguranta ca parchetul dublu stratificat se bucura de nenumarate avantaje si pe plan estetic. Reuseste sa combine cu succes linii clasice, adaptate la influente moderne, pastrand totusi eleganta si rafinamentul intacte. Este o performanta dificil de atins, insa fiecare model in parte va contura un aspect unic in fiecare camera in care va fi amplasat, putand fi asociat cu multiple tipuri de mobila si integrat in diverse abordari de design interior.

Poti opta pentru parchet dublu stratificat pentru incalzire in pardoseala

Un alt avantaj deloc de neglijat pe care il confera este faptul ca parchetul dublu stratificat permite incalzirea in pardoseala. Mai exact, materialele utilizare sunt conductori termici care dau posibilitatea instalarii unor sisteme tehnologizate care sa genereze circularea caldurii, fara sa fie afectate estetic sau functional.

Preturi accesibile in raport cu beneficiile Premium generate

Si factorul financiar joaca un rol important in decizia finala. Asadar, in ciuda tuturor avantajelor oferite, costurile sunt stabilite la un nivel cat mai rentabil, pentru ca majoritatea celor care acceseaza site-ul magazinului Adfin sa poata finaliza o comanda, fara a intampina impedimente. Exista nenumarate variante, la preturi variate, in asa fel incat orice buget ai atribuit in acest sens, sa fie suficient pentru a putea experimenta calitatea a cel putin unuia dintre modelele de parchet dublu stratificat.

>