Breaking news

Cum utilizăm corect spațiile industriale?

Avantajele investițiilor în clădiri industriale

Sectorul imobiliar continuă să prezinte o oarecare instabilitate, în ciuda faptului că în ultimii ani a demonstrat o creștere stabilă, motiv pentru care a începe să investească în clădiri industriale pare să fie un lucru sigur care se dovedește a fi în creștere.

Este important să rețineți că aceste spații industriale nu trebuie să fie utilizate doar că spații de depozitare, deoarece pot fi folosite și că birouri, utilizate pentru producție și pot deveni chiar cluburi, ceea ce crește semnificativ opțiunile pentru a profită la maximum de investiții în clădiri industriale, fiind o decizie destul de profitabilă. Dacă nu sunteți pe deplin sigur cu privire la investițiile în clădiri industriale, iată câteva dintre principalele avantaje:

Depozitare

Datorită depozitelor industriale, lanțurile de vânzari cu amănuntul au opțiunea de a economisi mult spațiu, mai ales când vine vorba de produsele pe care le oferă. În acest fel, în loc să pierdeți vânzarile prin faptul că nu puteți stoca atât de multe produse în magazin, puteți pur și simplu să le stocați în depozit în timp ce cererea crește și produsele sunt vândute.

Costuri

Vânzarea sau achiziționarea unei clădiri industriale se poate traduce că o mare economie de bani. De ce? De fapt, plățile de închiriere și alte costuri de închiriere a depozitelor pot depăși ceea ce s-ar fi plătit pentru acel serviciu dacă acel spațiu ar fi fost vândut sau cumpărat. Pentru că nevoile dvs. de stocare să nu va împiedice, poate fi mai rentabil să cumpărați un depozit sau să închiriați spațiul suplimentar de care nu aveți nevoie. Acest lucru arată clar că, clădirile industriale sunt afaceri bune.

Risc atenuat

Idea de vânzare a spațiului depozitului industrial este considerată o acțiune cu rădăcini comerciale bune. Adică, aceste tranzacții pot avea un impact asupra beneficiilor fiscale ale proprietarului, deoarece acesta poate profită de domeniul de aplicare local și regional.

 

 

Expansiune A

Deci, atunci când inventarul sau personalul crește, crescând nevoile afacerii dvs., pot fi construite ziduri noi pentru a adaugă mai multe birouri și pentru a se potrivi creșterii personalului de care compania dumneavoastră dispune.

Beneficii ale localizării biroului dvs. într-un parc industrial

Economii de costuri

Cel mai vizibil beneficiu al spațiului de birouri al parcului industrial este cât de accesibil este. De obicei mai puțin costisitoare decât spațiul de birouri comerciale tipic sau spațiul de vânzare cu amănuntul stabilit, cheltuielile de afaceri ale parcului industrial sunt reduse la minimum prin concentrarea infrastructurii dedicate în cadrul parcului industrial, inclusiv drumuri, cale ferată, porturi, electricitate de mare putere, comunicații de ultimă generație, aprovizionare cu apă de mare volum, și aprovizionarea cu volum mare de gaze.

Toate acestea sunt doar câteva dintre ideile de utilizare corectă a spațiilor industriale.

 

 

 

>