Breaking news

Cum te ajută sucurile naturale să-ți recapeți energia și ce beneficii prezintă pentru sănătatea ta?

Pline de doze generoase de vitamina C, E, K, A, B2, B3, B6, fibre, potasiu, fier, magneziu, mangan sau acid folic, sucurile naturale pot fi adevărate poțiuni magice care te ajută să îți redobândești energia și să-ți începi ziua fără a avea nevoie de cofeină.

Cu un pahar de suc natural pe zi poți începe o rutină sănătoasă, poți înlocui cafeaua și îți poți ajuta organismul să se bucure de un pachet generos de antioxidanți, vitamine și fibre. Naturale, lipsite de zahăr sau aditivi, consumate în cantități moderate între 200 și 500 ml, sucurile de fructe și legume sunt o sursă bogată de nutrienți și antioxidanți cu beneficii semnificative asupra sănătății tale pe termen lung. 

Un suc natural plin de antioxidanți și nutrienți, fără zahăr, realizat din fructe autohtone

Ce băutură poate fi mai bună dimineața decât un suc natural din fructe și legume pline de nutrienți? Doar un suc natural plin de nutrienți și antioxidanți cu fructe românești care ajung dintr-o livadă direct în paharul tău – sucurile naturale Profructta.ro te ajută să îți iei bomba de energie din mers sau să o iei cu tine la birou, vin ambalate în sticle speciale din sticlă care mențin toate proprietățile fructelor, sunt 100% naturale, lipsite de concentrați, aditivi sau zahăr adăugat. Pe lângă toate aceste beneficii, Profructta îți oferă o selecție de sucuri realizate din fructe proaspete, cultivate în livezile din România și te ajută să susții producătorii locali în timp ce  te bucuri de doza ta de energie și antioxidanți. 

Vitaminele, mineralele și antioxidanții din fructe pot avea un rol important în prevenția afecțiunilor cardiovasculare, în prevenția obezității și a diabetului de tip 2, dar și în reducerea riscului unor forme de cancer. Consumul sucurilor naturale nu este mai benefic spre deosebire de consumul fructelor și legumelor în stare proaspătă. Totuși, în unele momente poate fi mai eficient, iar pentru cei care nu obișnuiesc să consume fructe și legume, sucurile pot fi o cale lipsită de eforturi prin care sunt asimilate vitaminele și mineralele necesare. În unele cazuri, în comparație cu fructele și legumele consumate întregi, sucurile naturale pot asigura o absorbție mai eficientă și rapidă a vitaminelor și mineralelor, dar și un suport pentru sistemul digestiv. În privința beneficiilor generoase oferite de consumul moderat de sucuri naturale, principalele avantaje au în vedere consolidarea sistemului imunitar, îmbunătățirea digestiei, reducerea riscului unor forme de cancer, eliminarea eficientă a toxinelor din organism și menținerea unei greutăți sănătoase sau obținerea unui ajutor important în controlul greutății. 

În cele din urmă, sucurile naturale pot fi o adevărată bombă de energie când timpul nu permite consumul unei porții de fructe și legume, iar pentru cei care nu au o afinitate pentru consumul  direct, sucurile 100% naturale oferă scurtătura spre nutrienții și antioxidanții necesari. Pentru a oferi o toate beneficiile și pentru a menține intacte proprietățile fructelor și legumelor, sucul de dimineață trebuie să fie realizat din fructe și legume proaspete. În egală măsură, trebuie să fie consumat proaspăt stors sau presat la rece și trecut printr-un proces care menține intact pachetul de multivitamine, depozitat în recipiente adecvate și realizat fără zahăr, concentrați sau aditivi care-i anihilează beneficiile. 

Sursa foto: Unsplash.com

>