Breaking news

Cum și-a petrecut Crăciunul cântărețul Raoul

Raoul & Neda UkradenFanii lui Raoul s-au bucurat de prezența artistului în Arad alături de Neda Ukraden, pe 25 și 26 decembrie.

Raoul (Rareș Borlea) a susținut două concerte intr-un ballroom de lux din Arad alături de invitații lui (Zorica Savu și Claudiu Dumitrache) și celebra cântăreață Neda Ukraden, cunoscută pentru melodia “Zora Je”.

Raoul a avut-o alături de el și pe Jaqueline, controversata lui iubită de câțiva ani, cu care acum nu se mai ferește să se afișeze. Jaqueline Mateș, a stat la masa artistului alături de mama, tatâl ei și invitații lui Raoul.

 

 

 

 

 

 

 

Fostul Ministru de Interne – Traian Igaș a fost și el prezent alături de soția sa la Arad în prima noapte de Crăciun, pentru a-l vedea pe Raoul. Cântărețul a dăruit publicului o sesiune de poze și autografe pe noul album – “Lună de Cristal” și pe cartea recent lansată –“Tot ce nu ți-am spus”.

 

 

Raoul este unul dintre cei mai cunoscuți și căutați artiști români atât în Țară, cât și în comunitățile de români din întreaga lume. În ianuarie, Raoul începe noul turneul înternațional care îl va purta in Israel, Belgia, Germania și toate marile orașe ale Statelor Unite.

 

 

GALERIE FOTO

>