Breaking news

Cum se joacă pariurile online?

Unul dintre cele mai îndrăgite hobby-uri pentru oameni de toate vârstele se referă la sporturile pe care aceștia le urmăresc pe toată durata anului. Este vorba despre amatorii de sporturi, care plasează pariuri de fotbal, tenis, handbal, baschet și alte discipline sportive. 

Dispozitivele mobile s-au dezvoltat spectaculos în ultimii ani, oamenii comunică tot mai mult prin smartphone, tabletă sau laptop, astfel că au apărut multe site-uri de pariuri sportive pe internet. Iată cum se joacă pariuri online, cu șanse frumoase de câștig.

Cum se plasează pariuri sportive pe internet 

Pentru a paria online pe sporturi sunt necesari următorii pași: accesarea unui site de pariuri sportive, crearea unui cont de utilizator, validarea contului și plasarea pariului. Aceste operațiuni sunt rapide, astfel încât jocurile și mizele pe sporturile preferate îi așteaptă pe fanii sport betting-ului doar la câteva click-uri distanță.

Plățile se pot efectua prin diferite modalități online, cele mai des întâlnite fiind plățile prin card bancar de credit sau de debit. În mod similar, retragerile de câștiguri la pariuri sportive sunt realizate rapid, cu ajutorul plăților online prin card de credit sau de debit. Depunerile și retragerile sunt impozitate conform legislației în vigoare. Pentru detalii aveți la dispoziție site-urile de pariuri online unde operatorii prezintă toate informațiile necesare în acest domeniu, așa cum solicită ONJN – Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România.

Cotele la pariuri sportive online

Ideea de cotă la un eveniment sportiv este dată de faptul că participanții la întrecerea respectivă (meci, cursă, competiție ș.a.) nu au șanse egale de victorie. Diferențele provin din valorile jucătorilor, forma de moment, palmares și multe alte criterii. Pe baza acestor informații este determinată cota pentru fiecare pariu. Cotele sunt exprimate sub formă de procente și sunt cu atât mai mari, cu cât probabilitatea de câștig este mai mică.

La pariurile sportive online cotele sunt de mai multe tipuri și sunt afișate pe site-urile de sport betting, în dreptul fiecărui eveniment sportiv pe care se pot plasa pariuri. De fiecare dată este specificată valoarea pariului și sunt menționate condițiile de plasare pentru pariuri antepost, pariuri live, pariuri speciale.

Principalele cote la pariuri sportive online sunt cote europene (denumite și cote decimale, pentru că sunt afișate sub formă zecimală), cote britanice (care mai poartă numele de cote fracționale, deoarece sunt prezentate ca raporturi sau fracții) și cote americane (apar ca numere întregi, pozitive sau negative).

Când mizează la pariuri online, un jucător trebuie să țină seama de cotele afișate pentru meciurile care-l interesează. Astfel își organizează mai bine bugetul de joc și poate să evalueze șansele de câștig în partidele pentru care își pregătește pariurile.

O atenție deosebită trebuie acordată cotelor la pariuri sportive live, ce au o dinamică aparte și necesită vizionarea în direct a meciurilor pe care se pariază.

Jucați responsabil și pariați online pe sporturile preferate, ca să vă bucurați de victoria echipelor favorite și să vă distrați în compania vedetelor din lumea sportului!

Sursa foto: Shutterstock

Imaginea poate fi descărcată de aici

>